24 March 2011

"1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin"


salam u olls..

hari ni, saya yang bernama farhana aka cik anna gedik nak msk contest lagi yer..( bajet gmbar hot la tu)..poyo kan saya ni??hehe..ahh!!!!persetankan sajaaaaa...time free cam gini lah nak msk contest kan??kalau dah study balik...mmg hareemmmmm.....


ok!!!sape2 yg berminat nak join, sila lah click banner di ats, dan inilah adalah 1st contest beliau adakan...sila bagi sokongan semue..hadiah2 menanti....

ok!!xnak membebel dah..ni gmbar yg aku pilih drpada beberapa gmbar2 depan cermin..hehhe...beznye kalau menang..tp kalau xmenang pun bez jugak..hehehe..(mereng!!!)

wit k.atol at sunway pyramid


adiooooossss!!!

7 comments:

Kamil Kahar said...

thx sbb tag...nice picture...good luck taw...

cik anna said...

same2...hehhe..biase2 je..

amy syahirah said...

thanx kaka , tag saya!!

cik anna said...

ur wlcome dek

xcyber said...

Am dtg review blog yg join contest..

Thans for join my contest =)

nice pic.. smoga berjaya yer..

wish u luck

EB said...

Good luck!!

Fairus Ibrahim said...

berbw here...
sudi2lah tgk bLog ini...
http://simpleas-fai.blogspot.com/
kaLu foLLow....msty lagi best.huhu