30 March 2011

ape tujuan ko buat blog nieh haaa???



salam...

nmpaknya, aku kmbali balik slps 2 hari x update blog..gile poyo kan???kalau bace balik previous entry sblum ni, bunyinya mcm xnak update blog berbulan-bulan..hahahha..tup2 2 hari je..yes!!!!saya mmg mcm ni..koya kededek..(perasan tahap gaban)..alaaa...aku bukannya nak stop, dah xde idea..xde la merapu raban kat sini cite bnde yang ntah pe2...

sbenarnye, aku stress sgt tau..nape nuffnang aku xde pe2 lagi..ke cara aku pasg nuffnang salah...myampah tau..aku lagi myampah bile rmai kwn2 blogger yg dpt BE la..aku st pun xdpt..agak menyedihkan..hukhuk..materialistik kan???sape suh kowang promote nuffnaang la, churp2 kat aku..trus lupa asal tujuan aku buat blog..heheh..(lupa diri sat)

so, aku malas dah nak pikir pasal wat duit kat blog nie..bek aku tolak tepi je..jgn excited sgt..nanti jd mcm ni laa...sedih + frust menonggeng..xde la menonggeng sgt pun!!!daaaaa........


pinjam gambar sat eh pakcik!!!


p/s: niat tu, biarlah ikhlas...psssssttttt.!!!xde org nak bg duit ke kat aku??hehehe...




7 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

samer laaa kiter..naper cik nuffnang tu tak nak bg duet kat kiter nik kan hahahaha...

SHaFiQ ZaiNaL said...

sama r.. aku tgk uniq click dah bnyk tp xde pape pun...huhu ada sapa2 th knp?

Alia Natasha said...

nuffnag pilih kasihh T__T

cik anna said...

kite semua senasib....waaaaaaaaAaaa!!!

SHaFiQ ZaiNaL said...

tu la.... sob3...

cik anna said...

jom nangis same2..huhuh

nabihancakap said...

cik anna. jgn la cedey. sy pun cam cik anna!! jom keep in touch. baru laju trafic.. anyway im ann