15 March 2011

berjinak-jinak

salam sejahtera dan selamat malam semua..fuyyyyoooooo!!!gaya ko bg ucapan mcm ada org je bce je ye blog ko ni..(perahsantan aka perasan)hehe..xpe..bkn nya selalu kan boleh perasan..


ok!!nak tau x?aku sggup tidor lewat malam mengadap bebi kesayangan aku ni semata-mata nak buat blog yg terbaek punya setelah blog aku yg terdahulu telah ku hapuskan nya.ats sebab alasan kejakunan..hehe..xreti la nak edit blog bagai ni bagi cntik.u dlu la..tp sekarang, edit-edit blog tu sudah jadi makanan guwe!!!hahahah..ok!perahsantan lagi..pdahal merangkak-rangkak nak mengedit bnde alah ni..xpasal-pasal, masa tido aku jadi sgkat sebab dah ketagih sangat..hikhik


ok!kite msk bab 2 pula..kawan-kawan...tolonglah jadi follower sy...sy tersangat jakun nie..bg la saya semangat ckit nak berblogging nie..maklumlah...sy kan budak baru nak meniarap...eh!!!slp..baru nak belajar tulis blog..huhu..kalau ade yang sudi, sila la..hahaha(dgan muka xmalu nya aku merayu-rayu).tp kalau yg xsudi tu, lantak la..bkn mati pun xde follower..last-last skali, aku hapuskan plak blog nie..hahaha..pdn muka ko blog!!!


k la...nak g merayau jap..bye semua..gudnite!!!lovelovelove cik anna

9 comments:

iqbalhakimi said...

hehe..selamat datang ke dunia blog =)

happy blogging =)

cik anna said...

hahaha..mcm perli jer..kejakunan ku terserlah yer?

Ili Naquiah said...

lovely blog =)

PrettySugar - cakes, cupcakes, cookies

MéuzAngelo™ XXIII said...

owhh.. ingatkan baru buat blog.. blog lama buat hal? kalo rajen explore boleh je repair balik blog lame.. :)

anyway, nice blog lah.. ;)

cik anna said...

Ili Naquiah
tq dear..


MéuzAngelo™ XXIII
xde la buat hal..tp ade certain part xreti nak setting..tu yg mls nak pikir bagai..trus dlete..tq..

monster said...

cik anna jakun sngt eh? haha, follow balik! thankayouuu

cik anna said...

ha a..mmg jakun!!!hahaha..ok!!weLcome

Izyan Farhana said...

entri yg sgt ikhlas..huu
dh follow..slmt berblogging! :D

cik anna said...

hahaha...perli ye cik izyan??ok..tq sudi follow