15 March 2011

lama-lama boleh jadi mereng nie

salam...sebelum tu, thanks to my beloved followers..hahha..sb sudi follow blog yg xseberapa nie..ok!!hari ni bgun awal sgt..pas sbuh trus x tido sb xley nak tido..sblum ni pas sbuh je msti tido..hehe..bkn apa..time cuti ni, baik aku tido puas-puas..nati bila dah pegi kampus blik, msti xley tido mcm ni dah..hehe..(poyo).


ok..back to the story, aku nak citer ckit pasal kejadian hari kedua blog aku dilahirkan.ok..seperti yg disarankan oleh para-para famous bloggers untuk mendapat feedback drpd blogger lain, aku pun pergi la jalan-jalan kat blog org lain dan tggalkan komen pd entry yg benar-benar menarik perhatianku..tp bila aku cuba click kat nme aku pada shoutmix chat tu, blog aku xleh detect..punya la aku godek-godek.dan!!!!!rupanya!!!..pada website yg kene mskkan tu, aku xletak url blog aku betol-betol..cthnya mcm nie.www.'anadotdot.blogspot.'COM nya aku tertinggal..hahaha..mmg kelakar bila pikir balik..aduyaiii...


pastu ni cite yg kedua plak..aku join la gengblogger.com. Konon-konon nak menambahkan followers la kan..tp aku rse cm pelik je bila tgk url yg aku post kat situ..RUPA-RUPANYA!!!!aku silap letak link url lg..dush!dush!rase cm nak bom je otak ni..nape la benak sgt..hahha..cthnya.'www.cikanna.blogspot.com'. padahal aku punya blog yg ni.'www.anadotdot.blogspot.com'. huhuhu..
mcm mane la org nak follow kalau bnda mcm tu pun boleh silap..
buat malu jah..hahah
so...kepada readers semua..
SILA GELAKKAN SAYA!!!HAHAHAHA

6 comments:

Nasuha Salleh said...

hehe mula2 mmg mcm tu...
lupe sikit..slh sikit..
nnt pasti dah arif dan alert ;)

follow ur blog ;P

cik anna said...

Nasuha Salleh

tu la pasal..so kne buat2 arif la kan??
time kasih sudi follow

eira said...

biase la 2..xpe,eira pon sme2 blajar jgak ni..pape pon,thanx sbb follow blog y xsbrape 2..

cik anna said...

welcome dear..xade lah..blog kamu cntek je..mcm orgnya..btw, nice to meet u

Dylla Burn said...

hi there, thanks for dropping by at foodoverbros.blogspot.com and followed us! Nice blog u have anyway... definitely a follower.. keep on blogging sis!
XOXO

cik anna said...

welcome dear..:)