28 March 2011

last entry from me...

salam semua...(kalau ade yg bace, sila jawab ye..huhu)

ekceli, i hav made a decision to post the last entry pada mlm ni..bkn ape..rsa  mcm jemu pulak, hari-hari hadap laptop update entry. lgpun dah kering idea dah..tambah2 lagi xde smngat sgt...maybe sbb lame sgt kat rumah kot..hari-hari teperap dlm rumah..nak drive, x brani..lesen kat dlm purse tu buat pekasam..tapi yg pasti, semangat dalam diri ni ntah melayang kat mane x tau..oh Tuhan!!!kmbalikan smngatku...

dan sebenarnye, aku juz nak stop update entry je...blogwalking akan aku truskan..tu pun kalau rajin la..tgk mood la org kate...so yang pasti, xde orang kesah pun aku nak update blog ke x..hahahhaa...eh!!ikut suka ati aku laaaa...blog aku..bukan blog kau!!(ayat yg biase kite dgr bila seseorang blogger tu dikutuk hebat)hikhik...


so, tatapan khas tuk pengkritik tetap...ofkos gambar diriku yang pipi tersorong-sorong...


gile kelabu cermin...huhuh..abaikan..




sekian saje for the last entry...
assalamualaikum....







4 comments:

me said...

np nk stop nyer na?
bru mula nk benti dh!
haish kamo neh~
heeee:)

ZIANA ♥ FARREL said...

comel cik anna ni..tp adik laki i kecik lg..hu3

cik anna said...

hahaha..comel tang mane ntah...eh?ye ke?tau2 je sy xde adik laki yee?

♥e'in♥ said...

xyah laa stop.. huhu..