19 March 2011

perlukah contact LenS

salam kepada semua yang sudi ushar-ushar belog ni...hari ni, aku nak post entry pasal contact lens ni..ekceli, aku xpenah pun pakai bnde alah nie walaupun mata aku ni rabun dan silau yang melampau smpaikan boleh tertukar pakwe sndiri especially pada waktu malam..memang silau aku amat teruk..nak pakai spekmata??mmmm..rimas la...aku pakai pun time dalam kuliah, pastu kalau nak ushar-ushar org ke..hehehe...

sebenarnya, teringin lah jugak nak pakai contactlens ni..pastu pakai yang lens bagi bijik mata tu besar..skang ni pun tengah trend mcm tue kot..seyesly comel bila aku tgk orang2 yang pakai lens mcm tue..tp bile aku pakai, tobat hudoh kan???hahaha...cuba tengok gmbar adik cute amy syahirah ni..akak pinjam gmbar adik ye japp..saja nak buat contoh..hehehe..btw, kamu sgt comel..mcm org korea gitu..sape2 yang nak tgk blog amy ni, ckick je pic kat bawah tue..






monolog dalaman*(cuba ko tgk budak cute tu na...die tu baru je 18 taun, ko yang 22 ni, penakut x hengat dunia)....mmmmm....xpelah wahai hati...nati aku pakai time nak tunang ngn kawen yer....hehehe..skang ni, aku masih sudi bertemankan mataku yang xbape nak nampak muka orang ni..(muka redha)

8 comments:

nur anis said...

pakai la..best tau..tapi kena rajin jaga..:)

cik anna said...

mmm...nak jaga tu yg malas tue..heheh

Kamil Kahar said...

hehe...pkai je mane yg sng nk jage... :)

Vote Contest said...

Joining is simple! 1. Go to http://hotornotty.blogspot.com/2011/03/cik-anna.html and get VOTE from your friend.
2. Click on the “Like” button on top of the page.

Dptkn VOte terbyak utk menang hadiah...

amy syahirah said...

omaigod !! kaka , terharunyeee . teehee . act , xsmestinye pkai contact lens nie cntiikk . siyesly , kaka cntik oke . xperlukan contact lens pon xpe . tpi lau kaka nak pkai pon bleeh ,kene rajin jage k kaka . btw , u are more beauty than me la sis . n thanx 4 tayang muka saya yg tak seberape ni kt entry akk . (alamak , terpanjang pulak msg ) sorry .

cik anna said...

hahaha..pndai amy perli akak ek??tp teringin la jugak nak pakai..huhuh...

alongxp said...

xyah la pkai contact lens, byk keje... tgk cam kak redmummy tu, smp tertinggal case contact lens, sy pkai gak contact lens bile ade job,tp...huh...sakit kepale lbh cepat, da la bile ade job atau event yg menyebabkn sy kena shoot,sy akan sakit pale, bile pkai contact lens,lg cpat sakit pale... so,saya da jarang sgt2x14 pkai contact lens,n sediakan panadol actifast dlm beg kamera sy...
by the way,serius nye muke bf kamu tu...die pkai satria e?

cik anna said...

tq sudi sggah kat blog ni dan bg pndpt..mmg leceh skit kalau pakai bnde alah ni..hahhaha..dia tgah drive..tu yg serius tu..fokus itu pnting...hahaha..ha a..satria..