31 March 2011

produk kecantikan yang aku penah pakai sepanjang 22 tahun..

salam u olls...

meh nak cite ckit produk kecantikan yang aku penah pakai smpai ler skang..ni aku cite mana yang ingat je la eh..hehhe..maklumlah..nyanyok ckit.

(1) FAIR & LOVELY 
(2) CLEAN & CLEAR
(3) OLAY
(4) SAFI
(5) TIA AMELIA  
(6) D'WAJAH
(7) SIMPLY CT
(8) NANO WHITE 

haaaaaaaa!!!banyak x?mne x nipis muka aku kalau dah mcm2 product aku pakai..huhu..tu pun, aku rase ade lagi yg aku x list kan..xlarat la nak mengingat balik..so skang ni, aku dah stop pakai nano white..nak tau aku pakai ape..mmg product tu sbnarnye tuk org tua..tp mak aku ckp boleh pakai, so aku ikut jelaa..mne r tau ckp org2 tua ni boleh pakai..haaaaa!!!amek ko!!!


......................................................................................




...........................................................





....................................




taaaadddaaaaaa!!!!!






memang aku pakai fully set..ma la ni sebok suh try..trus aku pakai..dan hasilnya....mmmm..kene g kuis dlu, tnye pndpt para pengkritik sume..ade hasil x?huhu..dan di samping tu, aku pakai VCO kat muka ni..dan ni gmbar latest aku sejak2 dah menceburkan diri dalam safi rania gold dan vco..heheh..sila kutuk!!



ouchhh!!!kusam nye..;p..i nmpak kawah laa..haha

sbelum aku merapu rapan, baik aku berangkat dulu..dan!!!aku doakan agar kulat kulapuk hangit nyah dr hidupku...sb aku mmg pantang nmpak jrwat.msti nak picit..heheh..daaaaa..

         assalamualaikummmm....

10 comments:

Zaidah said...

nanti jangan lupa buat testimoni yer dik

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

hurm!!bnatural beuty

Warna Warni Kehidupan said...

ooo kt pakai safi balkis dah 6 tahun..serasi huhuhu dah tua ni kena tukar safi rania la kot hehe

cik anna said...

zaidah- hahah..kalau ok dgn muka, boleh la nak buat testimoni kak..haha

mya-hahahha..perli ek??

warna kehiupan- jum2 tukar!!!

GemukCantik said...

i pun pakai SRG tp pelembab ja, quiet ok. 2nd botol coming soon! cantik doh tu (: td siap meracun member sruh beli pelembab SRG tp 1 set terus dia grab, hehe

Asmiza Misram said...

cyg..canteknyee kulit u..hehe...
anna..muka mmg bersih ea..
^^

cik anna said...

GC- hoho..ok la..skin pun rse cerah ckit..tp kawah still ade..hehe..scar je ssh nak hlg..nati kalau kwn dah pakai, inform la ek ade prubahan ke x?

asmiz- sayang, dusta semata2 tau..kalau u zoom, kompem u tarik balik pujian tu..huhu ;p

Fizalinolie said...

Wah! banyak nyer produk. Nanti wat review ek pasal Safi Rania ek.. Hehehe.

Quareshiqeen said...

wah !! bnyak gak produk yg awak gne .. dan sye rse awk ni sme cam sye .. dlu2 pon sye suke ni jnis yg suke tkar produk .. tp kini dh x dah .. stia dgn tia .. tp .. kalo bleh sye pom nk try gne safi rania jgak .. :))

anna said...

mmg saye suke tukar produk bnyak2..hehe..konon2 nak mencuba..tapi skang still ngn safi rania lagi..malas dah nak tukar..muka sy sbnarnye xde masalah sgt..yg bermasalah tu tgn sy, gatal sngt..heheh