26 April 2011

aktiviti ku seharian ini...


salam korang..

jam dah menunjukkan pukul 12.18 am. dan aku baru je selesai "bergotong-royong" membersihkan rumah si pengotor ini, iaitu abang aku yg xreti2 nak kawen lagi...ma abah dah sebok nak menantu, tp die maintain buat bodoh je..hish!!!kalau dah ade bini, xde la kotor sgt umah ni..eaaaaa...

ok!!!xnak cite dah pasal tu..pagi tadi, aku bangun awl sgt sb nak kemas mane yg patut..iye la..kan nak tggl umah lame2..pastu, yus "abg sulong" aku, mai amek kiteorg pegi airport..kol 10.30 pg terus bertolak..flight nye pukul 12.20, tp kene msk 11.40..so, kene la pegi awl sb org xtggu kite kan??hehehe..alhamdulillah..perjalanan ok..cuaca pun baik..cuma dekat nak smpai tu, gegar2 cikit sb bnyak langgar awan..tp nak terberak jugak lah sb sbelum ni, xde la mcm tue..ceh!!!gaye mcm dah bnyak kali, pdhal baru je second time..hahaha..ma kat sbelah snyap je..penakot betol..pastu, aku sampai tepat pukul 1.10 pm..10 minit awal dr jgkaan..smpai je kat airport, abg aku yg nombor 2 dah tggu..bguskan???huhu..pastu sggah beli nasi jap sb lapo...heheh

wktu ptg plak, aku tgk tv, on9 n tido jer..pastu, pas maghrib, kiteorg kuar pegi giant , makan2 jap kat mc d, pastu sggah kat pasar borong jap..balik je umah, trus aku kerjakan umah abg aku ni...mat aii..nak termuntah rse nye..xpasal2 jadi org gaji die..hish!!!habis je mengemas, aku on9..pastu nak tido dah..hahah..
esok kene bgn awl sb nak kene tolong ma msk..tolong ma ke??tgk2, aku yg kene msk..huwarrggggggg!!!malasnye..pastu nak kene pegi amek adik bgsu plak ngn ktm..ea..
suka sgt ma abah naik ktm..aku nak muntah dah naik bnde alah tu..
k...la..nak tido dulu la...
bye...assalamualaikumm...



7 comments:

Haneem Kujaji said...

wahh...1st time aku komen kat sini..terasa malu lak aku...hik2...weh..aku pon rsa nk terberak gak cam ko klu kpl terbang langgar awan.hahah..kelakar kot!!..

cik anna said...

hahaha..hanem kentut!!!tau xpe..debar weh!!!rse mcm langgar lembu jer..hahaha..

Haneem Kujaji said...

hahaha....cepat laa wei follow aku..kesian weh aku..haha....

hans said...

hahahahha
diorang jarang naik la kut
tu rasa best tu

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

anak dara ken rerajin kui...kui...

SuNsHiNe said...

wah ana...
cik hanem kite da ade blog laa..
hehe..
pasni msty rmai follower die...
heee...:)

cik anna said...

hanem- dah follow yang..;)

hans- hahaha..xade mkne nyer..ma tu slalu je naik..tp dah mmg penakut..so naik la bape ratus kali pon, penakut ttp penakut..

mya- rajin dlm penat..agak seksa tu..hahah

k.miza-meh kite follow hanim ramai2..