21 April 2011

aku dan dia BERBEDA

salam sayangku..

malam ni, nak sayam menyayam laaa..tetiba gatal sat no..gatal nak post entry pasal budok udoh banga tue..eh2..xslp aku, aku jgak yg mnyampah bile tgk org promote pakwe/makwe ni....hoii!!hoi!!!ni bkn promote la..ni nak bodek dia yang sebenor-benor nye..ye la..smlam, die wat pantauan kat blog aku ni..check2 la sikit, kot2 aku ni gatai ka, post entry yang bkn2 ka..tp, alhamdulillah..semuanya ok!!hahahahha..semua entry aku diluluskan..hahaha...kalau x, hhhmmmmm...paham2 je la..mmg perang dunia ke 10 jawabnya..

dah!dah!jom mula kan sgmen perbedaan ini..


 1) die kurus!!aku???debab dah..dagu dah ada 2...nsib baik dagu belah maintain lagi...hahha..itu mnunjukkan suara sdp..org ckp ek???aku aggukkan je..hahha..
r
2) kulit die putih..putih pucat gitu..tp aku??hhmmmmmmm...lu pikir la sndiri..tapi kan, tu dulu la..skang ni, die dah gelap..hahha..dan bila aku cuba bndgkan wrna kulit ngn die, same beb!!! (kulit tangan ekk..jgn pikir bkn2)..hahaha...nmpak sgt aku itam kan??i bgga ok...

3) rambut die ketak2..erkk!!mcm ni ke eja nya??cm pelik benau je...tp sy, wallahualam...hehe..;p

4) die rajin....ape je aku sruh, msti die buat...cuba die sruh aku..mmg harrreeeeemmm..mcm2 alasan aku bagi..hahha..

5) die jnis muka xmalu...hahhaa...ye la...ngade2 tau dop...suka tnye bnde plik2 kat org...aku kat tepi ni tahan je maluu..hish!!jatuh saham betul..ye lah!!aku kan pemalu..aauuuwwwww!

6) die pndai suaikan diri ngn family aku, tp aku ngn family die....hhmmmmm....boleh la...mula2 tu agak kekok..tp dah lame2, bez oooooo....xsabau rase nye..hehehe..sbar na..2 taun lagi..pastu keje...pastu merdeka!!!

7) die slalu ckp aku gemok...so aku blas balik ckp die kecik..hahhaa..tapi comel  mcm jambu batu..saje je nak amek hatii..risau takut mrajuk...ye laaa...aku bkn suka sgt pujuk2 org ni..hish!!xreti la main pujuk2 ni....

8) oh!!!yang ni mmg paling mnyampah..cermat nak mati budak udoh ni...cuba bygkan, bila nset dok ngn aku, mmg burok gila rupa nset tu..tp bila dok ngn die, mat ai!!!!cm nset baru..hahaha..itu satu..satu lagi, aku ni jnis yg suka cmpak laptop merata2, tapi die...hhmmm....kalau aku nak pnjm laptop die, Ya Allah...bnyak betul wasiatnye..sayang sgt....kete die xyah ckp la....

9) klate die sgguh pekat..hahha..nak present pun kdg2 ade lagi bunyi klate tu..tapi aku??? well..i kan org bangi..hahhaa..gila poyo...bdk2 ni ckp aku x mcm org klntan..hahah....mcm mane rupa org2 klntan eh?? eh!!sori cikit..aku ank jati klntan ok..bgga tau jadi anak klntan..kalau boleh, aku nak stay je kat klntan ni smpai bila2..mtk2 makbul doa aku..

10) dia pandai masak..kalau x percaya, tnye bdak2 bilik aku...bkn lah nak menunjuk..tp mmg kenyataan....hahaha..biase nye, org pmpuan msk bagi lelaki..tp aku terbalik..die masak, aku ngn geng2 bdak bilik tolom makan...hahah..tetiba teringat kat pesanan abah.."jue ni pndai msk, make pun banyok, lps ni kene blaja laaa.."..huishhh!!malu nyer..


smpai 10 sudah la..xlarat dah nak pikir..itu baru perbezaan..xbuat persamaan lagi..yang aku tau, kiteorg mmg suka bercerita..kalau gosip, lagi lah...aku yang mengeluarkan gosip, die yang mengkritik...hahhaa...bnyak kali jugak kiteorg sesat jalan sb terlalu fokus  berforum..huhuu..


k laaa...ngntuk suda..nak g tido la..nak mmpi indah2 cikit....heheh...;)


*entry ini dibuat atas dasar permintaan si dia*
mcm ni bunyi nye.."mane pasal b nyo??"
hish...mmg muka xmalu kan...
so, nak amek hati punyer pasal..
smbung sndiri..
;p

                                     

3 comments:

SuNsHiNe said...

hahaahahha...
jue mengadew2..gedix..
hehehe...btw mmg suke sgtt psgn korg..haha...smga kekal hgga akhr hyt yer..amin..@_@

Cik NuR AtiKah said...

alahai..manje nyew jue..nk jugak dbri perhatian..haha..anna..hbesla..nk kne cangla je jue tu..ramai peminat nnti..abes la ko..

cik anna said...

k.miza- mmg gedik sgt k.miza..hahaha..auh!!terharu nye k.miza ckp cm tue...doakan tau..aminnnn....

atikah- eaaaa...geli bulu hdg aku ko ckp manje..tu bkn manje, tu gedik ko tau..hahha..cangla tu ape weh??ade ke org mnat die???hahhaa..