9 April 2011

anak buah cik yue hok bok!!

salam...

sebelum tu, aku nak bagi peringatan..entry kali ni penuh dgn gambar ye..tp bkn lah gmbar aku..heheh..gmbar2 anak buah aku yg tersayam..sayam sgt2 sb aku suka kacau dia..hehehe..

msti korang xpaham kan tajuk entry aku tu..heheh..meh nak translite..meh!mksudnya, anak buah aku yang debab..hahha..cik yue tu pggilan anak buah aku tuk aku..name tu trhsil sb kat umah, org x pggil aku ana..semua pggil nurul atau pun kak..sb aku ank pmpuan sulung..mula2 tu, pikir lah jugak, msti ssah bdak2 nak pggil cik nurul..lagi satu pnjg..so, aku pndekkan lah dgn cik yue..ekceli, ade gak spupu aku yang pggil aku kak uyue..huhuh..comel kan??hahha..

dan name anak buah aku nie ZARA SOFEA BINTI MOHD FAIRUZ. fairuz tu abg sulung saya..hehehe..aku pggil bdak bok ni dgn pggilan mek wa ataupun zawa..hahha..aku suka merosakkan nme org...zara boleh dikatakan bertuah sb ade darah cmpuran cina ngn melayu..yang melayu tu, kompem2 la abg aku, tp yang kompius nye, dlm family aku, die sorang je yg terlebih putih dan sepet..hehhe..yang tang cina plak, mstilah sblah kakak ipar aku..ekceli, granny zara ni yang cina..tapi msk islam la..so, terhasil mek zara..skang ni, dia dah nak msk 3 taun, tp prngai mengalahkan org tua..cuba korang tanye artis AF, semua dia kenal..tmbah2 lagi shahir ngn abg akim..hahha..sengeh sorang2 la kalau dpt tgk video klip shahir tu..
aih...dah terlebih pnjg dah nie..hahhaha..ok2!!!meh layan gmbar..


















*bila nak dpt ank buah lagi ni*