11 April 2011

anugerah Allah yg sgguh indah

salam malam buta semua..

mlm ni, tba2 nak update blog..ni semua, gara2 amoi yang cntik ni..aku jmpe amoi ni kat fb..nampak je cntik, trus aku add..hahha,.dan die aprove..maklumlah, aku mmg suka tgk org cntik2 ni..tgk je eh??xde mksud laain..jgn pikir bukan2..hahha...

ok...seyesly dia cntik, gorgeous, cute dan semualah..aku terpegun beb!!!seyesly...cntiknya ciptaan Allah ni...dan die sgtlah nice orgnya..die pun ade blog jugak tau...kalau korang nak tgk, boleh lah add kat fb amoi ni..http://www.facebook.com/salffa.diyana..xpun, boleh la view dan memfollowkan diri di blog beliau..sila klik di sini..

sbenarnya, aku nak letak pic amoi cntik ni..tp xdpt permission die lagi...nati dah dpt, aku letak ek gmbar die..seyesly mata korang akan tersembul keluar melihat keindahan ciptaan Allah itu....
ok lah..mau tido dah...
nite n assalamualaikum..


*update*..yes!!bukak je laptop pagi ni, tgk ade msg kat fb..kompem kak amoi rply..dan aku dah dpt izin die nak tepek gmbarnye yg cumil kat blog yg buruk nie..heheh...mula tu nak letak gmbar lain, tp xley nak save image plak..so ini je yg boleh..heheh..
dan buat kak amoi, akak sgt baik tau!!









p/s: aku yang lmbat atau pun korang yg cepat??hemmmm..kompius jap.


10 comments:

Amoi Heaxa said...

ya allah adikk syg!!! terharunye akk..sgt tgi pujiann tu dikkk :) alhamdulilah..akk tersgtla biasa je..:) nnt kite jumpe ye? :) adik tglkan hp no kat inbox akk taw!!! take careee dear!! <3 yahhhh~

cik anna said...

auwwww...akak dtg blog kite..hehhe..ala..xslhkan memuji ciptaan Allah ni..auuwwwww!!!akak mtk no fon tu...hukhuk..nangis jap..terharu ni

GemukCantik said...

over adik kita nih tau. heee. bila kita tgk org yg kita rsa cantik, kena sebut subhanaallah! (:

cik anna said...

hahahhaa..mmg over kak oi...haha..subhanallah!!

esyad said...

nice blog..^_^ follow me..

Firdaus Kasim said...

Maha Suci Kau Ya Allah.. sesungguhnya Engkau telah memperlihatkan kecantikannya padaku..

Encik Amie said...

wah2.itu amoi sy add kat fb xpnhnya nk app

cik anna said...

oh...yang tu xtau la..hehe..;)

BLADE EDGE said...

hmm.. amoi ni antara follower di blog saya :-)

pernah juga ke blog dia. nice! orgnya mmg cun mcm yg didescribe tu :-)

Anonymous said...

sis, na tye..skrg sis masih menggunakan produk sf beauty nie ker ? ok tak ?