3 April 2011

syukur!!!aku bebas drpd penjara..

salam...

alhamdulillah,..syukur ke hadrat Illahi..semalam, aku bebas drpd kurungan penjara akhirnya..bkn itu saje, malah aku dpt menyumbang makanan yg enak ke dlm tong sampah aku ini ..

eh2..jap2..sejak bile aku masuk penjara ye??hehhe..xade lah..ekceli..bknlah pnjara yg istana dato' banduan stay tu...bikin gempak je..msk pnjara betul baru tau...huhu..penjara yg aku maksudkan tu, rumah aku la..bkn ape..spnjg cuti ni, aku xpenah kuar g jalan2 tau..kecuali ma ngn abah nak pegi mane2..baru lah aku tergedik2 nak ikut..ma abah aku bkn nye x bagi aku keluar jalan2..masalahnya, aku xbrani nak drive..lesen ade..tp mcm biase..buat pekasam..hehe..lgipun kawan2 aku, semuanya xcuti..so, xkan nak jalan sorang2..segan la jalan2 sorang2...mcm ade kutu je..hehe..dah la..xnak merapu raban lagih.

sbenarnya semalam, abang dan kak ipar aku ajak pegi makan kat area KB..tp xingat plak nme ape restoran tu..nme dia mcm nme cina gitu..mklumlah..dah ownernya cina, tp pekerja dan tkg masak melayu la..so, mmg makan x hengat dunia la...so, mcm biase..wajib tayang gmbar..heheh..



anak buah cik yue yg koya malu...

nah!!!amek ko..siap buat gaya malu lagi..

yg ni, tergedik2 amek gmbar sndiri..giler selekeh bai..

oh!!!ini je yg sempat di capture..nak buat mcm mane, smpai je trus melahap..xtepikir nak amek gmbr

ah!!!!saya sudah kenyang!!!

No comments: