11 May 2011

doakan aku

salam...

mood - hiba, penat, nak meraung..

korang, aku sedih ni..tadi balik je dftar, aku bukak portal..pastu check result..mmg la dah kuar..tp xcomplete lagi...subjek koko die x mskkan...mase tu, aku lega lagi...tp pas aku bukak je kat partial transkrip, ade plak subjek tu..yg menyedihkan aku plak dia buat status F kat subject koko...msti korang tau kan ape mkne F tu...aku xnak sebut...takot...trus nak menangis..trus je rase nak g tpon coach aku...tp aku still macho lagi sb kat result slip, die xmsk kan subject tu..so xnak r gelabah lagi...(padahal, satu kuis aku tepon tnye bnde ni)..huhuhu....maybe ade silap ape2...konon2 nak legakan hati...

tapi kan, aku hrap sgt bnde tu xbetul sb mse aku pegi tnye akak jpm tadi, die ckp koko aku lulus...so dia ckp xyah la risau....tp aku sedih jugak....sb aku takot akak tu mainkan aku....lagipun, sebelum ni, aku sggup xbalik kg tau semata-mata nak g koko....setahu aku, skali je aku xpegi..tu pun bukan suka-suka je xpegi....mane tak sedihnya...kalau lah betul, segala pengorbanan aku slama 2 sem ni sia2 je laaa....maaaaaaaa!!!!sedih......

dan aku hrapkan, korang doa2 lah lat aku yer....aku xnak repeat koko sb sbjek tu menyusahkan aku....dah la...nak g menyendiri jap...mmg xde smgat lah nak blaja sem ni...kelam kabut betul...

*maaf sebab ayat tunggang langgang....semua ni sb koko..so slhkan koko*

No comments: