12 May 2011

riang ria + sedih

salam darlimS.....

mlm ni rase cm sedih smacam je...ye la...bkn ape...siang tadi, punye la riang ria keluar jalan2...pastu bile dah smpai umah, tetiba rase something...uh!!!!aku mmg xsuka akan perasaan ini...trpaksa berjauhan ngn family...mmg xsuka!!!!hiba tau...so korang kat luar sane yg dduk dekat ngn family tu, bersyukur lah...boleh balik tiap2 mggu kat umah...aku plak, kalau hujung mggu, memerap kat bilik je la...dah laa...aku redha je la...biase la..msti la kena berkorban tuk dptkan sesuatu yg bernilai kan???

ok!!!dah...xmo sedih2 lagi dah...tadi kan, aku ngn family n si busuk pegi ikea...saje je nak bawak ma pegi jalan2...hahhaa..kalau jalan je, xpe...ni siap shopping meja mkn lagi...tp tuk umah abg aku laa...
mulanye  nak pegi jalan Tar pas g ikea..tp abah aku xlarat sgt, so kiteorang trus ke the mines sb nak mkn piza....asyik2 piza je kan??mane xgemok nye....hhhmmmm

sbelum mkn tu, tetiba rase cm nak tgk wayang..trus aku beli tiket cite "kongsi" tuk aku, adik n si busuk...ma abah xnak tgk sb dah tua katanye...hahhaa...tiket yg aku beli tu pukul 7.15...so, kira nye pas mkn, balik umah dulu la kat serdang sb movie lambat lagi....tp kan, bapak xbez cite tu...sb jalan cite nye ntah ape2...klakar tu mmg la klakar...tp cm xde ending yang cantik je....so, habis je movie, round2 jap, pastu trus balik umah sb xlarat dah...mula tu si busuk ajak pegi cari kasut kat downtown/uptown....(sory, xley beza antara 2 tu..huhuhu)...tp dah xlarat sgt dah...so tawaran ditolak...hahaha...

dah la...meh tgk gmbar yg xsenonoh ni....sape yg xse tgk, xsoh!!!
g jauh mung!!!


ofkos muka aku first...hahhaa..



adik aku mmg suka menyebok...huh!!!



slim nye die...besarnye aku...hahhaa



abah maroh ko demo ko tu???hahhaa



mat bangla baru start keje kat situ...hahaha


ok....dah!!!!ni je la yg smpat disnap...
bye2 la yer...nak tido....assalamualaikum...





1 comment:

GemukCantik said...

ikea! arghh. rindu :( i love furniture