2 May 2011

korang letak je la tajuk ape pun..


salam darlimS!

hari ni, rase mcm nak update pasal g kolumpo mggu lps...
sbenarnye. xde ape2 pun yg special..
lain lah kalau pegi oversea ke..boleh la nak berlagak..haha
stakat kl, ape klas..hahha....

sbnrnye, ikutkan hati, malas aku nak ltak2 gmbar kat blog ni..
bkn ape...skang kan dah gemok, parut merata-rata..
tu pun dah edit skit..tp still nmpak gak..
tp disebabkan permintaan adik aku yg sorang ni je,
aku tunaikan jugak...
baguskan kakak mu ini???

mse dok sne, aku xpegi jalan2 pun..
juz pegi mines naik keta..bukan jalan kaki ok..haha
tu pun sb nak makan pizza..
konon2 nak celebrate befday abg aku..hahha
pdhal nak bodek ma suh blnje...
pastu dok umah je laa..
menternak badan je la keje kalau dok umah...
nak g jln2, xde driver plak..
kalau BUSUK ada kan bez..boleh g jalan2...




otw pegi tnjung malim..bawak ma abh naik ktm...

























gile gemuk...ko jgn berlagak yah..mentang2 la ko krus..huh!!!
























ma n abah cm adik bradik pulak ye??


oh gigi!!!!hahahhaa...

5 comments:

Anonymous said...

kak!napok sgt nipunya..plawok plawok plawok plawok...hahaha

aleen aiden said...

mane hade gemuk pon...huhuh

cik anna said...

aleen aiden- gemuk la...cuba tgk pipi tu?cm ikan kembung da..

GemukCantik said...

x ajak! camtu lahh. tape tape :(

cik anna said...

akak comel- hahhaa..ajak nak g mne kak???g pasar borong slangor ke???hahhaa