4 June 2011

labrary vS student

salam....

wah!!!!kesian nye kat blog ngok ngek aku nih....mmg terabai gile ah!!!kan aku dah ckp, bile dah msk blaja, mmg x de mase nak blog2 bagai ni..fb pun bukak tuk tgk notification je...heheh..kesian kan??

mmndangkan skang hujung mggu dan kebetulan plak aku kat umah abg kat serdang ni, so aku berkesmpatan lah nak update sikit..internet pun laju..di tambah plak dgn mood yg rajin, so dpt la nak tekan2 keyboard laptop burok ni...

ok...xmoh lengah2 kan lagi...ekceli aku nak cite sal g pustaka negara mggu...busuk jugak la aku peram gmbar xsenonoh kiteorang tu selama seminggu...hahhaa..kalau ikutkan, balik dr pn tu, terus aku nak update blog..tp sebb kebebalan brodband, mmg xdapet laaa..kiteorang juz pegi 4 org je..aku, tikahhanem, n fiza...kiteorang naik ktm je...xmmpu nak g ngn keta..hahah..tp mmg sronok la walaupun agak kepenatan..yg kelakarnya, kiteorang semua pakai wrna biru kecuali tikah...so, kiteorang lebih kurang cm kumpulan nasyid la...ketua nye, kompem2 la tikah yg pkai baju wrna pink...hahhaahahha..
jom layan kepoyoaan kiteorang...



hanem yg ngok ngek....

bersama ngn ketua nasyid

hanem yg ngek lagiii....haha

hanem yg admire aku...

lobang idung mu mmg.....smbg sndirik!


da!!!!!mood malas dtg balik....