26 July 2011

assalamualaikum...huh!!!susah kemain lagi aku nak update blog ni...sbelum nak bukak tu, pikir bnyak kali nih!! nak update ke xnak??xnak ke nak??dan skang aku update la jugak sesikit...nak bagi bersihkan smpah sarap yg tgah melonggok bagai tu... ehehhe..bkan ape...aku malas bersebab..heheh ngengade kan??sebab yg plaing utama ialah M A L A S T A H A P C I P A N Z I ....mmg mlampau-lampau laaa...asgment pun buat last2 minit ok??? huh!!mcm mane la nak buang sifat malas tue....haishh!!!

ok la...xnak melampau2 plak membebel ye.takot nati termuntah plak....mmg xde pengisian langsung la blog aku nie... hahahha.. sebnarnye, aku update ni sbb nak smpaikan berita gmbira...my bezfriend aka roomate aku nak tunang!!!yeah!!!!! mmg debar r weh...cm aku plak nak tunang yer???hahha..tahniah MCNA sayam... pasnie, dah ley nakal2 dah cm dulu... tapi mcm ade masalah la plak..die tunang dlam raya ke 3 atau 4 kot...so takot nati xley pegi sb mase tue org tngah sebok nak beraye...adooiiiii....mntak2 la dpt pegi...pastu siap nak tido sane lagi...hahha.  

wei...dah la...xtau la nak taip ape lagi..otak pun rse cm dah berat sgt nie...mklumlah...tngah nak selsema kate kan??? selsema pun nak berlagak kan???x paham betol la...k la...chow dulu ya...assalamualaikum


syok oooo kawen!!!!hahaha..sengals!! tetiba nampak ade dagu dua...xmauuu!!!


p/s: tolong doakan aku cepat tunang n kawen ek????pastu dpt baby...auwwww!!!seronoknye...cumil nye husband ngn baby tu...;p...hahaha..


No comments: