7 July 2011

i'm the best

salam....ngehngehngeh... terharu sgt2 sb spnjg cuti midterm ni, ade jugak bnde yg aku nak updatekan... hehhe.. mula tu rse cm xde ape yg nak dipostkan... tp mlm ni ade la jugak modal 2 3 sen...


weh!!!! straight to the point... aku terharu gile2 wei sb 2ne1 ade lagu baru... seyesly hot bebeh!!!!  title lagu tu i'm the best.. bkn nye aku yg the best tu yer... so..jgn slh faham dgn title post kat ats tu okeh!!....huhuh..btw, lagu n dance die mmg mantooop laaa...ngn aku skali rase nak melompat...tapi kan, dlm hati ni, xsbr rse nye nak g kuis..nati boleh la try dance diorang ngn geng2 roomates...huh!!awesome gile..bajet cm sibijik boleh tirulaaa..pdhal hancus...aduh!!tetiba rase cm xsbr pulak  nak g aerobik...auuummmmm...
seyesly suka dancing walaupun xreti n keras mcm tiang bndera kat skolah tu..huhuh

nah!!!aku sajikan sikit vid group korea nih..version live punye...baru syok sikit layan..





*monolog dalaman: xmo balik bangi!!!*


No comments: