3 July 2011

ini takdirNya untukku

assalamualaikum

aku juz nak luahkan sikit prasaan ni..
bukanlah luahan jiwa yang bersifat jiwang..huhu
tapi luahan yang bersifat aku sndiri xpaham..(sory bagi pening sikit)

aku rase, bulan ni mmg bulan bertemakan air mata...
pas satu2 mslah datang...
smpaikan aku naik fed up dah...
tp alhamdullillah...
Allah msh sygkan aku lagi...
dengan kehadiran ma abah, kawan2 kat sisi buatkan aku trus lupa..
gaya aku cm masalah besar gile kan???
tp bg aku mmg besar la..
sebab ia melibatkan duit!!!
DUIT OK!!!

tipu lah kalau org ckp duit xpntg..
bg aku, duit memainkan peranan yg sgt pntg buat masa ni..
tnpa duit, xley kawin grand2!!!haha..hempok kpala sndiri sat..
kalau nak kawin grand2, mmg 40 taun baru dpt kawin..
hhmmmmm...

meh nak list kan sikit problems yg mmbuatkan otak aku risau tahap baban ni..

1. PT bodoh x dpt2 lagi...
2. tetiba time cmni lah vivas buat hal...
3. waranty slip vivas hlg dlm simpanan si nyanyuk aku...trus msnah hrapan nak g antar kedai vivas si al lan tu sb kompem2 kene bayar kalau dah repair..
4. dah byar brdbnd maxis, tp xleh nak guna sb maslah sim x ley detect..nsib baik adik yg tolong byarkan..xpsl2 burn cmtue 48 hinggit..
5. keta si busuk aka si nyayuk plak nak kene service..so meraih simpati kat sape2 yg nak tolong..
6. xley nak enjoy sb xde duit!!!!

waaaa!!!
so duit pntg ok!!!
the moral of the story...PT NGENG!!!!trmsuk kolej aku..


LEBIH KURANG CAMNI LAH GAYA AKU SKANG NI...
so, hdup ni xslalu kat ats..
kdg2 kite ats, kdg2 kite kat bawah..semua tu ujian Dia untuk hamba mcm kita ni...sdih sat..T-T




No comments: