1 August 2011

sayu sgguh hati ini

assalamualaikum...
aku syg family aku!!!! ehh... tetiba je kan??? semua ni sb esok pagi nak balik bangi.. sedih laa... nape la tiap kali bila je nak balik bangi, aku sedih? sayu? padhal skang ni aku bknnye kat klntan.. kat serdang je pun... wlaupun aku kat serdang, aku ttp sayu nak tggalkan serdang ni... sebabnye, ade adik ngn abg aku kat sini...huhuh.. wlaupun ma abah xde, aku ttp rase happy sb one part of my family ade kat sisi aku... oh Tuhan!!nape la manje sgt... drpd skolah lagi aku slalu berperasaan begini tiap kali nak balik ostel wlaupun skolah aku dulu xla jauh sgt...huhuh... sedihnye...cpt la cuti... pastu nak raye plak... T-T
























1 comment:

nashina rika said...

singgah n follow
http://hellonashina.blogspot.com/