30 October 2011

i like to move it!! move it!!

salam gengs...
wah!! nmpaknye mood meng'update' blog semakin menjadi-jadi... kenape ye??? hhhmmmmm... maybe sb tggal smggu je lagi i kat umah ni.. kalau dah start new sem, confirm2 la busy kan?..

 actually, today i nak story lah sikit dress up yg paling i suka skang ni..simple but nice, selesa dan xperlu nak tarik2 baju bagi longgar (sape yg pakai baju ketat mst ade rase cm ni) hehehe... sejak2 badan dah berisi banyak  ni, im prefer pakai baju longgar2... sb bile pakai baju yg ketat2, rase cm geli n rimas sgt2... pastu rase cm org pndang kite semacam je... kalau pndg yg elok2 xpe.. ni takot sebaliknye... hehe..so, mmg x suke akan perasaan tu ok!! 

tudung plak, of course bawal mnjadi pilihan utama kue..heheh.. shawl plak jrg2 je.. tapi kalau nak lebih selesa, i suka pakai bawal... snang dan rngkas.. tapi tang nak bntuk muncung tu yg susah sikit.. kalau pakai shawl plak, tang  muka jadi bulat tu yg xsuka.. nak buat cane.. pipi mmg xley nak bendung dah..hehehe



dis is who i am...;p


jumpe lagi di lain entry..daaaa...

*sejak bile ber'i' plak cik nurul farhana oi!!!*
-saje gedik xdop kijo-




2 comments:

Liza Razak said...

saya pon suka pakai baju longgar2..selesa :)

cik anna said...

yups!!!sgt2 slesa kan???