26 November 2011

hambik kau!!!

salam maal hijrah semua..
hehe..mood sgt lah gembira sebab tanpa dirancang, aku dah ade kat bumi kelantan ni!!happy sgt2 sebab dpt balik. mula tu, punye lah rncang nak balik.. tapi disebabkan tiket xbeli lagi, so aku batalkan jelah niat  tu..alhamdulillah..Allah Maha Mengetahui, dengan izinnya aku berjaya jugak balik umah..tq my luvly brother sebab engkau, aku dpt jejakkan kaki kat umah..so kami balik bertiga..penumpang sorang lagi tu, ofkos la my busuk.. nsib baik ade die, boleh tolong drive keta..maklumlah..kiteorang bertolak balik pas office hour n ofkos lah my bro penat dol.. so, tolong gajikan my busuk tuk drive lelaju balik kelantan.. tapi, smpai gua musang je la sebab nye mmg rumah dia dekat situ.. xkan nak balik umah aku kat bachok plak kan???hahha..gatai!!

ok!!nampaknya dah lari topik sangat dah tue..hehe..actually, nak story sikit ni..sikit je..xbnyak pun..huhu..sebelum ni aku penah post entry pasal speck aku yang xsiap2 tu kan??? dan aku nak gtau ni (walaupun xde sape nak tau), awat ghuper speck aku besaq giler???hahaha...muka aku dah la petak..speck tu pun petak di tambah lagi dengan pembesarannya..aduyaiii..cane la aku pilih ni.. mesti ade je yang xkene..hahha..tapi nak wat cane..dah terpilih dan terbayar..so terima lah hakikatnya..ya ampun!!!ngak saggup gue!!huhuh..




hambik ko!!!beso gedabak!!!ade sape2 nak track in x??hehe..terpaksa terbalikkan sebab xsggup..haha..
gud bye...(gile)



1 comment:

Nabiel said...

Salam maal hijrah~=)

p/s:jum tlg komen dan like entry nie GADGET IMPIAN SAYA