1 November 2011

kEmPuNaN-kEmPuNaN

salam...
hari2 update blog, bez jugak sebenarnya. boleh hilangkan rasa bosan bile ada kat umah ni.
tapi, kalau dah hari2 update, nanti dah x tau nak update pasal ape..
tapi, nsib baik hari ni, ade bnde yang aku nak luahkan kat sini..

mcm ni cite nye..
isnin minggu lepas, aku ngan family pegi kb mall sb nak buat speck mata.
smbil2 tu, ma nak cari nset. katenye nak cari nset yg ade gps..(mcm2 la ma aku ni)
so, aku buat lah speck mata dekat Milan sebab ma biasa buat speck matanya kat situ..

so, aku pilih speck mata yang besar bingkai wrna grey (kalau xslp la..huhu..lupa plak). 
mula tu, aku berkenan kat st speck ni..cantek mmg cantek..first time try, trus trpikat..
time try tu, xpulak aku tgk brand speck mata tu.. pastu try laa tnye org kedai tu..
nak tau bape??
RM 500 ok!!!
harus besarkan font kat ats tu dan letak kaler merah..
nak bagi clear sikit..
bagi org mcm aku ni, hrge tu agak mahal ok???

tp hrga tu dah lps less laa..ni x tmbah power mata aku lagi..huhu.. 
mmg kempunan.ptut la mahal, brand CK kot..
bodek punye bodek ma, tetap x bagi..bukan ape.
ma ckp, kalau beli yg mahal2 pun, bukannya aku selalu pakai..
,x berbaloi la kate nye...
waAAaaaAAAaaa!!!(kukuciwa)

so, aku pilih je la brand ntah pape...
lupa plak ape name brand spek yg aku tempah tu..
ok laa kalau nak dipadankan dengan harganya..
aku ambik yg bingkai besar gedabak punyer,
cermin pun besar gile..snang nak skodeng mamat hensem nanti kat kolej..hahhaa.
pastu, seller tu jamin boleh siap dlm masa seminggu...



lebih kurang cmni la speck yg xsiap tu...haha..
speck mata yg ni adik aku beli kat pasar mlm mane ntah..gile kelabu cerminnye.. 
power xyah ckp la.. kosong!!! huhu

pastu, skang ni dah seminggu 1 hari..
trus aku call kedai tu tnye dah siap belum..
nak tau jawapannya ape???
stok cermin mata xsmpai lagi..
wat the fish betul..die ckp kene tggu dlm smnggu dua lagi...
dah la pas raye haji aku nak kene balik bangi dah...
aduyaiiiii....
ngade2 betul.. hari tu, gatai sgt jamin smpai dlm mase seminggu kenapa???
hish..mmg menyusahkan.
so, mmg kempunan lagi la nampaknya..
mmg mcm ni kot nsib aku.. kalau order makanan, msti tang aku je yg bermasalah..
kawan2 lain dah siap habis mkn, mknan aku je yg xsmpai2 lagi..
erk???tetiba plak msk part ngoder makanan..huhu..
abaikan...

xpe2.. redha je.. hahaha..
mtk2 dpt siap sebelum aku pegi bangi..
aminnnnn...

*mcm katak x gmbr kat ats tu*huhuh




4 comments:

Liza Razak said...

spek bingkai besar ni trend skrg ni..style kalau pakai !! :)

cik anna said...

xde la style mane kak oi...yg dulu kocik sgt...lagipun dah lame x tukar..huhu

BLADE EDGE said...

hahaha.. baru tahu, cantik rupanya muka tuan blog bila tgk dlm gmbr :-D

anna said...

hahaha...agak perasan di situ...