14 November 2011

new sem begin

assalamualaikum..

berjaya jugak update blog di tengah2 ke"busy"an ni. ok. sekarang saya dah ade kat bangi for next semester dan sekarang ni juga, saya sudah berada di semester 6!! yahuuuu!!! walaupun still ade baki 2 semester lagi, tp saya tetap happy ok sebab lagi setahun, sy akan habis belajar..(jom tadah tangan mohon doa tuk saya..hehhe).

ok.. nampak macam happy kan. tapi hati ni tak lah se"happy" yang digambarkan.. sebenarnye, saya HOMESICK!!! rinduu gila kat umah nun jauh di sana.. dan sekarang, tiap2 hari saya akan tenung kalendar lame2 pastu  menghitung hari mau pulang bercuti di kampung halaman..huhu.. dah tua2 pun still homesick.. nak wat cane?? mmg ni lah diri saya..;)

dalam tengah2 homesick tu, sempat lah jugak pegi jalan2.. tak de lah jalan2 sgt pun.. pegi giant nilai n nilai 3 je.. tu pun sebab nak beli barang2 bilik. mklumlah, baru start sem baru kan..semua nye nak baru.selain tu, saya dan kawan2 pegi kenduri kawen kawan kami..sebenarnye, xde lah kenal sgt.. sebab kawan yang kawen tu kawan kepada kawan saya..tapi kenal lah jugak.. lagipun die jemput. so mestilah hadir kan??

hhmmmm.. makin ramai kot kawan2 saya yang dah kawen dan akan kawen.. kdg2 rase jelous. tp bila pikir balik, x nak lagi. bukan ape, bnyak lagi cita2 yang belum tercapai lagi ni.. dan sekarang, tiba2 rase cm nak amek master je pas degree ni.. abah dan ma dah on dah.. mksudnya, dah ade sponsor la nanti iaitu mami n dadyku..huhu..insya'allah..mintak2 tercapai..

otw kenduri kawen k.niza...;) gemmmoookkkk!!!!

k la..setakat tu dulu..ade masa, nanti kite update lagi yer.. nak g mandi n sembahyang maghrib dulu!!assalamualaikum...




No comments: