25 December 2011

saye teringin nak pakai kasut bertingkat2 mcm girls kat luar sane tu....

salam...wah!!!

tajuk xley blaaa... dan mmg x ley bla betol. sebab seumur hidup, aku xpenah pakai wedges or high heels.. stakat 1 inci tu penah laaa..tapi tu pun sebab dok dalam keta je..huhuh...kalau x, mmg xde makne nye aku nak pakai.. sebenarnye, aku teringin jugak nak pakai kasut2 jenis mcm tu..tapi ape kan daya.. ketinggianku membuat kan aku nampak jelek bile memakai mane2 kasut yang tinggi. ini disebabkan ketinggianku yang ala-ala model gitu..eeeyyuuueeewwww!!! ok muntah ramai2.. hahaha.. padahal xde tinggi mane pun.. 161 cm je pun..tapi tinggi lah jugak kan???heheh.. 



 cantek gile dol-lah!!!! agak2 sakit lutut x pakai cmnie..hish2!!! dasyat betul punye orang.. tapi cun.





aku kan mmg ade masalah kalau nak pakai heels2 bagai ni.. bukan ape.. aku pakai kasut or selipar yang flat tu pun dah tinggi dr org lain yang pakai heels..agak2 cane la rupe aku bile pakai heels?? mesti cam zirafah....eh2!!!zirafah xmungkin la sebab zirafah kurus.. kalau gajah tu mungkin lah jugak sebab gajah debab cm aku.. hahahaha.. mengaku jugak ye ko!!!

tapi kan!!tapi kan!!! i memang tehingin hangat2 laaaa.. cane ni??? nanti kawen pun i nak pakai.. tapi nantikan, ksian la plak kat laki i.. ye laaa..laki i tu kecik je.. tinggi pun cukup2 je.. hhahahhaa... (mintak2 la die x bace entry ni..kalau x mampus aku!!!) huhuhu.. so, agak2 boleh bayangkan x cane i ngn suami i nanti??? eeeyyyuuueewwww... hahaha.. muntah lagi.. ok bye!!!!

(sumber *google images*) hehehe  .;p




No comments: