21 January 2012

JOM TAMBAH FOLLOWER!




salam.. gile kentang dlm masa sejam ana update 2 entry ok!!! seriously kalah damia hana (penulis novel bicara hati).. hehe.. ok.. tengah2 blogwalking tadi, jumpe satu entry kat blog akak cantek manis ni..k.mieza.. is totally about tambahkan follower.. 

oh!!! saya sangat berminat bab2 camni sementelah dah lame x tambahkan follower  dan x mengfollow blogger lain.. sape suruh malas sangat nak blogwalking kan?? so, blog pun xde orang nak berkunjung.. bile dah tau ade segmen cmni, trus ana click link blog owner yang buat segmen ni..

nah!!! ni  blognye..encikhariskaito.. sape yang nak join, boleh lah jalan2 kat blognye sekarang!!! tapi pastikan anda follow dulu blog encik haris ni ok.. wajib tu!!!daaaaa....






11 comments:

Nurfarahin Yusof said...

hi,..nice blog,..
sy dh follow awk

http://nurfarahinyusof23.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

Queen of Love said...

nice blog :) dari segmen yang sama...sudah follow awk..jom follow sy blik =D

Cik Rose Cute said...

follow sini...jom tambah followers..

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

story about me said...

dah follow, follow me back :)

Ariena Hisham said...

Hi. Saya datang dari segmen yang sama. And saya dah follow blog awak. Jom follow blog saya pula. Thank you :)

Link: http://nurulariena.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html

fa said...

singgah sini n follow :)

http://mylife-fa.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

yunie miza said...

hai..done follow u... follow me back, tq :)

http://www.pinkbluelover.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

Wanieys Hashim said...

Wanieys dtg dr segmen sama
Follow awak^^
Salam perkenalan
Jom ke blog wanieys^^

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower_18.html

puteri nur afiqah said...

hi...
singgah dri segmen yg sama ^_^
sudah follow...
sudi2 la ke blog saya...

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html

aNereO UsitHe said...

dtg dari segmen yg sama...jom follow sye...oready follow u :)

http://anereodacandid.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

Akmar Azmii said...

http://mokomikiemushi.blogspot.com/2012/01/hari-yang-bahagia.html?zx=1fcc930f8361a36b

FOLLOW ME ! :)