27 January 2012

program K.A.M.I

salam..huhu..setelah sekian lame nye aku pekasamkan entry ni kat draf, akhirnya terpublish jua pada petang jumaat yang dingin ini..ok.. straight to the point,  aku nak story sikit pasal program K.A.M.I anjuran PERSADA kat tempat aku belajar ni.. name penuh kami ialah karnival mahasiswa islam anjuran budak2 sarjana muda..so, semua course terlibat.. aku pun terlibat same.. kalau ikutkan, takde sape nak ambik aku nih jadi ajk..ye la.. orang x aktif, sape lah nak kenal.. aku join program ni pun sebab roomate aku ajak join skali.. kate nye nak tambah pengalaman.. mula2 tu cam x nak sebab takot xley bagi comitment.. tapi aku cubakan jua.. heheh.. alhamdulillah.. sepanjang program tersebut, aku dpt go on dengan semua orang dan yang paling pntg dpt tmbahkan pengalaman walaupun keje aku time tu dok ushar vvip je.. hehe..jom cekidout sikit gambar sepanjang program tu berlangsung..




sebelum ramai tetamu datang, capture st gambar dulu..eheehh



semasa program teater sedang berlangsung..







yang pastinya, pengalaman ketika belajar adalah kenangan yang plaing manis untuk diingati.. so, sebelum melangkah keluar dari dunia study ni, jom kite cipta banyak2 memori dan update laju2 kat blog ye.. hahaha..ok! daaa.....



4 comments:

Cik Yatt said...

tak dpt pi teater ni..sbb ad hal..huhu

anna said...

xpe2...lain kali kite mntak kuis buat lagi ye dear..

Cik Yatt said...

hye..hee..yup dak kuis..kite amek kos penyiaran..kamu?? insyaALlah..klu prasan..hee..kamu pon tgur2 gak la ye.. eh kos ape? sem?

anna said...

oooo..amek syariah law dear..sem 6..ade 2 sem lagi, habes la..;)