28 January 2012

together with "CINTA" and "BFF"..

SALAM semua di malam sabtu yang sejuk beku ni.. maklumlah kan, baru pas mandi, mmg lah beku.. actually, siang tadi aku telah  "berdating" dengan "bakal suami" dan sahabat baik ku iaitu cik patem amira.. pertemuan antara bff mmg x dirancang.. mula tu mmg lah rancang nak keluar ngn "bakal suami", tapi xterpikir plak nak ajak bff aku ni hangout sekali.. time tengah kalut ribut nak bersiap keluar, baru aku terpikir cam nak jumpe bff je.. apalagi, terus capai nset n msg bff terus.. huhu.. nak di jadikan cerita, bff OT plak hari ni.. tapi aku nak jumpe jugak.. tak kira la lewat ke.. rindu punyer pasal.. heheh.... rancang punyer rancang, terus decide nak jumpe dekat mid valley sebab tempat tu yang paling dekat dengan tempat bff keje.. bff cakap die habis keje kol 3, so, sambil2 tunggu bff, jalan2 try kasut, blazer, n mcm2 lagi lah.. try makanan pun ade..disebabkan bff lambat sikit sebab tunggu "bakal suami"nya, so, aku dan "bakal suami" ku terus cari makanan dan tempat chicken rice shop menjadi mangsa kerakusan kami berdua.. hahaha..





 nah!!!ini lah yang kami berdua order.. mmg blur time nak order tu sebab xslp aku, aku tak pernah menjejakkan kaki kat sini.. haha ... mmg jakun.. mane x jakunnye, kalau makan je, mesti cari mc d. huhu..




dengan muka bangga nye, "bakal suami" merakus semua makanan yang ade kat atas meja tu..;p



dan dengan ayunya, aku menyuapkan nasi dengan lemah lembap ke dalam mulut dan seterusnya menghantar nasi tersebut ke saluran tangki perut ku membuatkan aku kelihatan lebih b*#cit...;p



dan akhir sekali, disebabkan kerakusan "bakal suami" dan keayuan aku itu, maka inilah hasilnya.. siap xhabis lagi.. berselerak tu tak yah cakap..


habis je makan, kami bersiar-siar di sekitar mid valley dan the garden.. cuba mencuci mata semampu yang mungkin walaupun angan di hati, nak sangat shopping kasut ngn baju..hish!!!!mmg stress bile bersia-siar kat mall time tengah sengkek nih.. tengah2 jalan kat the garden, jumpe menatang ni.. apalagi, terus kuarkan nset yang xbape nak laku kalau di track in kan.. 

tengah2 sebok dok mencapture picture, dpt msg dari bff yang die dah sampai kat mid.. trus aku dan "bakal suami" membuat jejak kasih antara bff tersayang aku tuh.. dan akhirnye, kami ketemu..oh shayangku bff bersama "bakal suami" nya jugak.. first time jumpe si fuad nih..tinggi ooooo..



love you sayang sudi jumpe i walaupun kejap je..kesian sangat kat u sebab rushing nak dtg sane semata-mata nak jumpe i.. sangat2 terharu ngn u.. i plak terpaksa kene balik awal.. rase sangat2 bersalah kat u ngn fuad.. forgive me ye dear.. nanti lain kali, kite jumpe lagi yer.. xpun, kite g oliday kat genting ke, pegi waterpark ke!!  luv shayang...

dan selepas je selesai solat asar, terus aku dan "bakal suami" pulang ke penjara kuis dengan lemah gemalai nye.. xsuke nye!!!

dah..dah!!! nak tido dah..bye semua...






5 comments:

agak masalah said...

nyesal pulak tengok gambar makanan malam2. kan dah lapar. haha

kalau ada masa, jemput dtg blog sy

anna said...

HAHA..lapa yer..tq sudi singgah sini

pelangi manja said...

hai kak ana . kak ana nie cantik la :)

anna said...

hye mc yana!!ea.. kentut busuk betul yana ni..sekeh kang..heheh..

pelangi manja said...

heheh , btl la . serius xtipu . cantik .