12 February 2012

final Exam Bakal MenyuSul

salam

seriously, aku xde mood nak exam skang..cane ah??Ya Allah..time2 camnilah baru aku ingt kan Nya.. hina nya hamba Mu ni Ya Allah.. aduh!! aku dah mula start stress dah..nota st x buat lagi..revision x yah ckp la.. dah la tngah2 exam nanti, nak kene pegi kenduri bff kat gua musang.. cane lah aku nak bahagikan masa dengan betul ni..permudahkanlah Ya Allah jalan yang ku lalui ni.. dan aku janji, start hari ni, aku x kan ngadap laptop lagi.. melainkanlah kalu aku stress.. hehehe.. ea... doakan aku ye kawan2..debor nih!!! risau sangat..T-T



ORIGINAL OF ME!!no editing..no blOOm2..huhu..asli punye minyak peluh bagai..;p


debar2 pun sempat letak muka sendiri.. sebenarnye nak gtau baru je beli pashmina ni.. khas nak pakai time kenduri mcna nanti.. hehhe...murah je. 10 hinggit.. kat masjid jamek belambak..daaaa


p/s: maaf disebabkan muka yang agak comot.. maklumlah.. balik je dr umah abang, trus try pahsmina ni..time ni, aku pakai bb cosmoderm punyer.. xtau la ok atau x hasilnye.. cm ni lah jugak rupe hasilnye?????kalau muke tu memang berminyak, berminyak jugak lah kan walau pakai ape pun????waaaaaaa!!!T-T (tapi tetap syukur)






No comments: