9 February 2012

miSh u zaRa sOfea~~


السلام عليكم ورحمة الله وبركته


alhamdulillah.. sekali lagi kita diberi peluang oleh Nya untuk update blog ni..hehehe.. time kasih Ya Allah masih berikan aku peluang untuk bernafas di muka bumi ciptaan Mu yang indah ini.. ok, pagi ade kelas kol 10 smpai 11. habes je kelas, merempit jap ngn qilah pegi beli makanan.. huhu.. balik ostel, terus bedal nasi.. pastu 0n9 jap.. tengah2 on9, tetiba rindukan anak sedara ku yang sangat2 busuk tu.. huhuhu.. sape lagi kalau bukan Zara Sofea binti mohd fuyus. kate zara lah kan??padahal name sebenar abang aku mohd fairuz.. 



sekarang ni, zara dah umur 3 tahun lebih dah.. dan insya'allah 15/03 nanti aku dpt sorang lagi anak sedara baru..insya'allah baby boy!!! huhuhu.. xsabar nye nak tunggu detik tu.. terlebih excited plak mak sedara sorang ni.. mengalahkan ibu  mengandung plak..  mesti zara sayang gile kat adik die nanti.. tambah2 dpt baby boy.. mmg seronok dapat main bola sama-sama walaupun pada hakikatnye budak zara ni pompuan..hish!!pelik betul.. risau plak nantikan xnak pakai baju pompuan. daaa...xde idea dah..jumpe lagi di entry seterusnya..




zara dan cik yue same-same debab..huhu


sebenarnye nak upload video ngn zara, tapi tenet lambat..hukhukk..sedihnye... T-T






No comments: