22 March 2012

BFF MCNA's solemnization

السلام عليكم ورحمة الله وبركته

hye..seperti yg di janjikan, ter'update juga" blog ini..hehe..bulan 3 ni mmg pack gile i bilang same u tau..dengan nak final exam nye, jemputan kahwin nya, dpt anak buah baru nye, dengan ma abah nak g wat umrahnye...banyak lah nak gtau satu2!!hehe.. mengalahkan PM yer?? ok.. entry kali ni, nak story pasal wedding mcna, bff satu dorm mase diploma dulu... kawin jugak mcna tembam ni..hehe.. 


tanggal 09/03/2012... dengan sahnya SITI NAJWA MUSTARY dengan TARMIZI telah menjadi suami isteri dengan sekali lafaz sahaja.. hehe.. akad nikah berlangsung dekat rumah mcna sndiri.. di taman wangi gua musang.. huhu..xsgka jugak boleh pegi wedding mcna time sebab time tu tengah final exam..so syukur sgt2..siap lepak kat umah die lagii..huhuh.. sgt2 bez sebab family diorang semua sporting2..hehe..


dah laa..x mau cite..juz nak share gambar2 mase akad nikah pada malam tu..JOM!!!

























will be continued---> x larat nak tggu loading upload gambar..lembap seyh!! ;p

No comments: