30 March 2012

mcna's bff RECEPTION PART ii

السلام عليكم ورحمة الله وبركته

Salam seribu sayang semua..ceh2.. bersayang-sayang yer kita di pagi hari sabtu nih.. mood pun ceria je. mane x ceria ye, ma abah dah nak balik dah pun dari buat umrah pada hari isnin ni.. xsabar sangat2.. heeee.. ok.. hari ni, aku  nak sambung balik citer mase reception mcna plak.. sandinglah gamak nye kate nye.. hehe.. theme tuk sanding diorang buat pink theme.. soft je kaler pelamin tu.. terasa cam nak dok lame2 je kat atas tu..hahah..seyes gatal.. 

ok..kite start cite dari awal yer.. habis je akad nikah pada malam tu, kitorang kaw2 amek gambar dlm bilik pengantin, pastu kitorang jadikan bilik pengantin tu port tuk buat taik mata pada mlm tu.. siap tido atas katil pengantin lagi tuh.. sebelum suami mcna rasmikan mcna dan katil2 nye sekali, kami yang first rasmikan mcna dan katilnye sekali...hahaha...mmg aci minah minachi lah!!! mlm tu mmg dekat kol 3 baru aku boleh lelapkan mata.. mane x nyer.. mula2 tu semua nak tido atas katil.. so, kat atas katil tu ade 4 orang makhluk yang debab 2 ke semuanyer..hahah.. tapi, masyallah...gile sempit xley nak bernafas.. so, aku lah yg mengalah tido kat bawah..lagi selesa beb.. nasib baik ade ika , adik mcna yang temankan tido kat bawah... dah ade kat bawah, boraklah pulak ngn si ika nih..heeeee..pastu bile mase nak tido..hahah..kelakar betul..

pastu keesokan paginyer, dlm kol 9 baru kitorang bangun.. bangun2 terus breakfast.. mmg muka xmalu..dah la menumpang rumah orang, x menolong pulak tu, pastu terus makan..hahaha..mmg rosak lah dok ngn diorang ni..pas je mkn, kitorang siap2 bergilir mandi dan terus menuju ke tempat majlis tu.. majlis tu x buat kat umah.. diorang buat kat dewan KISDAR xslp aku lahhhh..kitorang kene pegi awal sikit sebab mcna nak kene make up kat sane.. bapaknye siap booking satu bilik lagi kat resort tuk anaknye make up..huhu..kitorang pun menyibuk sekali pegi awal..huhu..dan kitorang pun menyibuk sekali make up kat situ dan mak andamnye siapa lagi kalu bukan aku kan??hahaha..riak2!!!



nah!!muka busuk pas make up..eaa...lariiiiiii...



dlm cermin mesti wajib okey!!!



ok!!ni sesi outdoor pulak sementara tunggu pengantin siap make up..kitorang terlebih dahulu siap make up..maklumlah..make up murah jer...hhahaha..



nah!!! tu dio..tetiba terus ade kat atas pelamin..heheh..



diam....xperlu kate apa2..laaaa..........saed dah ade anak ah rupanyer....heeeeeeeeee



muke kene paksa...T-T


we olls masih single..auwww!!!



persalinan ke2..tema purple pulak..


bertukar!!!heheh.. mase ni, make up mmg dah remove semua dah sebab dah nak balik bangi.. serabut pakai make up lame2 semata-mata dok atas keta je pon..yang ni, with mak k.atol..yang sebijik muka dia tu lah mak k.atul..huhu..mmg sporting habis makcik nih...

huhu..time ni, terus rasa sedih... xsgka dah kawen mcna ni..pasni kak atol pulak..aku ngn saed lambat lagi kot..lagipun masih blaja lagih..tapi kalau dah habis blaja kan bez.. boleh kawen cepat2..hehhe..gatal lagi!! k.laaa.. tu je lah yang dpt aku kongsikan sedikit memori antara kami bersama..buat mcna, cepat2 dpt baby tau.. k.atol plak, cepat2 kawen..x sabar nak "gomo" k.atol plak..hehhe..daaaaa..



2 comments:

Hanim Kujaji said...

hye hye...nice entry,,hiiii..mak ko g umrah ye? lupa nk pesan kat mak ko suh doakan jodoh ak sekali..hehe..mis u yang..

anna said...

kentut la ko nem...ha a...dah nak balik dah pun yayang oiiii...hehe..gatal ye u ni..huhu..miss u...