5 April 2012

gadis kampung ;)

السلام عليكم ورحمة الله وبركته


Alhamdulillah..hidup lagi aku di pagi Jumaat yang mulia ni.. hari ni terlebih bangun awal yer disebabkan kene paksa buat breakfast. kalau x, subuh rapat kol 7 lah jawabnya.tambah2 hujan pulak tu..huhu!best kot tido. tapi sebab ma yang tercinta demam, so kene ikhlaskan diri jugak goreng mihun di pagi hari. nasib baik ada adik yang tercomot menolong di dapur. pastu, dah habis buat keje kat dapo, hajat di hati nak smbung tido balik, tapi x boleh nak lelapkan mata. so, dengan sebab itu, maka terupdate lah blog ini..


cer tgk tajuk entry kat atas tu, tak menahan kan? gadis kampung? agak-agak sape la yang di gadis kampung tu yer?? huhu---> ditujukan khas buat diri ku actually. korang tau x, sebenarnye aku ni suka mengikuti trend2 fashion sekarang.. konon2 up-to-date lah. tapi kan, aku ni jenis yang segan nak bergaya lebih-lebih. beli baju banyak2 pastu simpan wat pekasam  dalam almari.. huhu..malu terlebih kot gamaknya..pelikkan?sekarang ni, aku tgk makin ramai ladies2 kat luar sana cuba bergaya dengan begitu hebatnya. so, bile orang macam aku ni tgk bende2 macam tu, kompem nak ikut.. siap beli bagai dah ni, tapi hampeh!!!pakai bergaya dalam bilik jer.. haha.. x berani okey uolls!


 so, aku buat kesimpulan yang aku ni hanya gadis kampung jer.. gadis kampung kan lebih sinonim ngn baju kurung, lemah lembut nyer.. lebih kurang aku lah tu..haha..perasan!!padahal pakai seluar jeans memanjang. tapi ada la jugak sekali sekala pakai skirt. rasa macam sopan semacam je.. xpernah lagi kot rase nya aku letak gambar pakai skirt..so lepas ni nak capture pic pakai skirt banyak2 lah..bagi korang muntah sikit.. xpun bagi korang rasa menyampah!
daaaaa..


p/s: gadis kampung kan lebih kepada sederhana, so lebih kurang sama ngn i la tue..eeuuuuwwww..



kami gadis kampung yang bajet ayu gitue..



5 comments:

Kamil Kahar said...

salam cik anna...da lame x singgah2 blog anna...

hehe...stuju dgn pendapat cik anna pasal gadis kampung...neway hope ma cik anna cepat sembuh dari demam ea... :)

ada mase free nnti join la contest kamil taw...kamil jemput khas... :D

Cik Yatt said...

auww..ayunyee..hhihi

anna said...

kamil kahar- amin..time kasih doa kan mama saya..ok ncik kamil..nanti saya jenguk kat blog awak yer..;)

anna said...

cik yatt- haha..gedik kan saya??

zOeY zAu YaH said...

anak yg rajin ;)