9 April 2012

yeah..tuDung baRU!!!

Assalamualaikum


nah!tajuk tak menahan yer..semua benda nak bagitau. tapi takpe sebab xda orang nak tahu pun kan?kan? hehe.. sebenarnya tak nak story panjang2 malam ni. just nak bagitau yang aku baru beli tudung bawal cotton dari k.mieza cayang iaitu classmate aku kat kolej. dia baru je start buat bisnez online ni..so, sambil2 shopping, boleh tolong kawan-kawan kan?? sesiapa yang nak tahu apa benda yang dijualnya, silalah jenguk ke blog beliau k.mieza dan juga blogshop beliau minniezara. jom kita sama-sama bantu kawan saya yang comel ini yer...





nah... 







tudung baru yang aku dok kecoh tue..










 cun kan tudung bawal cotton tue..









tudung je.....abaikan background di sekeliling perempuan itu..huhu









sekian saje untuk entry yang tak berfaedah ini..daaaa..




No comments: