28 September 2012

update NEW BEAUTIFUL FLOWY SKIRT & LONG CADRIGAN

Salam... anyone who likes to wear a BEAUTIFUL FLOWY SKIRT like ikan duyung gitu??? CARDIGAN labuh paras lutut pun ada jugak tau..so, cepat2 la scroll mouse anda ke bawah and nikmatilah dengan jayanya..if interested, boleh emailkan pada saya di mS_nOurul@yahoo.com or add me at FACEBOOK..nanti senang nak berurusan sebab sy ni hantu fb..hehe..


FLOWY SKIRT ALA-ALA DUYUNG

ITEM : FLOWY SKIRT ( RED)
PRICE : RM 35
MATERIAL : LYCRA
FREE SIZE
berminat? inbox ur name, item , address, n ur no. fon..;)




ITEM : FLOWY SKIRT ( ROYAL BLUE)
PRICE : RM 35
MATERIAL : LYCRA
FREE SIZE
berminat? inbox ur name, item , address, n ur no. fon..;)



ITEM : FLOWY SKIRT ( PURPLE)
PRICE : RM 35
MATERIAL : LYCRA
FREE SIZE
berminat? inbox ur name, item , address, n ur no. fon..;




BEAUTIFUL CARDIGAN

ITEM : CARDIGAN ( PURPLE BLACKCURENT)
PRICE : RM 45
MATERIAL : COTTON
FREE SIZE
berminat? inbox ur name, item , address, n ur no. fon..;) 



ITEM : CARDIGAN ( BIRU TERQUOISE)
PRICE : RM 45
MATERIAL : COTTON
FREE SIZE
berminat? inbox ur name, item , address, n ur no. fon..;)
 



ITEM : CARDIGAN ( BLACK)
PRICE : RM 45
MATERIAL : COTTON
FREE SIZE
berminat? inbox ur name, item , address, n ur no. fon..;)
 


INTERESTED?
email me at mS_nOurul@yahoo.com

give ur details:
name:
item:
address:
 fon number:


SELAMAT MEMBELI BELAH..
TQ..



27 September 2012

BEAUTIFUL maxi dress!!!

salam..ptg2 camni, kita rest jap sambil  update blog..harini saya nak update entry mengenai biznes kecilan-kecilan saya ni..kali ni, nak try bisnez jual dress pulak.. dress yang saya nak jual ni mmg cantik sangat..material kain ialah lycra..sangat selesa dan nampak simple n gorgeous gituh.. sy pun ade cekau satu.. huhu..tapi xde masa nak ambik gambar pakai dress tu mamandangkan sekarang ni tengah nak final exam.. apa-apa pun, jom layan gambar2 dress yang saya jual ni..


ITEM : MAXI DRESS (royal blue)
PRICE : RM 55

MATERIAL : LYCRA
LENGHT : 138 cm
FREE SIZE

SOLD OUT
berminat? inbox ur name, item , address, n ur no. fon at mS_nOurul@yahoo.com



ITEM : MAXI DRESS (yellow mustard)
PRICE : RM 55

MATERIAL : LYCRA
LENGHT : 138 cm
FREE SIZE
SOLD OUT
berminat? inbox ur name, item , address, n ur no. fon at mS_nOurul@yahoo.com



ITEM : MAXI DRESS (GREEN)
PRICE : RM 55
MATERIAL : LYCRA
LENGHT : 138 cm
FREE SIZE
SOLD OUT
berminat? inbox ur name, item , address, n ur no. fon at mS_nOurul@yahoo.com


ITEM : MAXI DRESS (grey )
PRICE : RM 55
MATERIAL : LYCRA
LENGHT : 138 cm
FREE SIZE

berminat? inbox ur name, item, address, n ur no. fon at mS_nOurul@yahoo.com


ITEM : MAXI DRESS (black)
PRICE : RM 55
MATERIAL : LYCRA
LENGHT : 138 cm
FREE SIZE

berminat? inbox ur name, item, address, n ur no. fon at mS_nOurul@yahoo.com


ITEM : MAXI DRESS (purple)
PRICE : RM 55
MATERIAL : LYCRA
LENGHT : 138 cm
FREE SIZE

berminat? inbox ur name, item , address, n ur no. fon at mS_nOurul@yahoo.com

DELIVERY METHOD 

All price shown are not inclusive postage. 

Via poslaju: *RM5(semenanjung)


JIKA BERMINAT, BOLEH EMAILKAN BUTIR-BUTIR LENGKAP PADA SAYA DI 
mS_nOurul@yahoo.com


name:

item name: 

address:

phone number:

TQ..


13 September 2012

RAYA AIDILFITRI 2012

assalamualaikum..

harapnya, belum terlambat nak update pasal entry Raya Adilfitri kali ni..aku confirm ramai dah di antara kalian semua yang update entry hari raya ni..tapi nak buat macam mana, penyakit malas lagi menguasai diri..gambar2 pun dah basi..

alhamdulillah, syukur sangat masih diberi kesempatan untuk menyambut ramadhan dan hari raya Aidilfitri bersama family dan kawan-kawan semua. tapi, ikhlasku katakan, raya tahun ni agak hambar.. mungkin disebabkan kami sekeluarga kehilangan atih iaitu mak saudaraku yang telah kembali ke Rahmatullah.. dan juga raya tahun ni hambar sebab ada segelintir family yang dekat tidak mengamalkan kunjung mengunjung antara satu sama lain termasuk aku sendiri..hahha..apa pun, still ade jugak gembiranya sebab ada baby baru yang meriahkan raya kami tahun ni..iaitu mohd Qhalish tembam aka anak buah dan Ilham Mohd Hazim sepupuku yang nakal..rindu budak nakal ni sangat2..nak BALIK!!!

inilah anak sepupu saya!!(kene paksa..;)


my family..;)









itu saja entry raya kali ni..ade 2 hari lagi nak habis syawal..huhu..jom puasa enam cepat!!!