27 September 2012

BEAUTIFUL maxi dress!!!

salam..ptg2 camni, kita rest jap sambil  update blog..harini saya nak update entry mengenai biznes kecilan-kecilan saya ni..kali ni, nak try bisnez jual dress pulak.. dress yang saya nak jual ni mmg cantik sangat..material kain ialah lycra..sangat selesa dan nampak simple n gorgeous gituh.. sy pun ade cekau satu.. huhu..tapi xde masa nak ambik gambar pakai dress tu mamandangkan sekarang ni tengah nak final exam.. apa-apa pun, jom layan gambar2 dress yang saya jual ni..


ITEM : MAXI DRESS (royal blue)
PRICE : RM 55

MATERIAL : LYCRA
LENGHT : 138 cm
FREE SIZE

SOLD OUT
berminat? inbox ur name, item , address, n ur no. fon at mS_nOurul@yahoo.com



ITEM : MAXI DRESS (yellow mustard)
PRICE : RM 55

MATERIAL : LYCRA
LENGHT : 138 cm
FREE SIZE
SOLD OUT
berminat? inbox ur name, item , address, n ur no. fon at mS_nOurul@yahoo.com



ITEM : MAXI DRESS (GREEN)
PRICE : RM 55
MATERIAL : LYCRA
LENGHT : 138 cm
FREE SIZE
SOLD OUT
berminat? inbox ur name, item , address, n ur no. fon at mS_nOurul@yahoo.com


ITEM : MAXI DRESS (grey )
PRICE : RM 55
MATERIAL : LYCRA
LENGHT : 138 cm
FREE SIZE

berminat? inbox ur name, item, address, n ur no. fon at mS_nOurul@yahoo.com


ITEM : MAXI DRESS (black)
PRICE : RM 55
MATERIAL : LYCRA
LENGHT : 138 cm
FREE SIZE

berminat? inbox ur name, item, address, n ur no. fon at mS_nOurul@yahoo.com


ITEM : MAXI DRESS (purple)
PRICE : RM 55
MATERIAL : LYCRA
LENGHT : 138 cm
FREE SIZE

berminat? inbox ur name, item , address, n ur no. fon at mS_nOurul@yahoo.com

DELIVERY METHOD 

All price shown are not inclusive postage. 

Via poslaju: *RM5(semenanjung)


JIKA BERMINAT, BOLEH EMAILKAN BUTIR-BUTIR LENGKAP PADA SAYA DI 
mS_nOurul@yahoo.com


name:

item name: 

address:

phone number:

TQ..


2 comments:

Anonymous said...

Free size ke dear?lekat kat badan tak?

anna said...

ha a dear..tapi depends badan jugak..kalau u pakai free size, boleh la pakai..xde lah ketat sangat pakai..