13 September 2012

RAYA AIDILFITRI 2012

assalamualaikum..

harapnya, belum terlambat nak update pasal entry Raya Adilfitri kali ni..aku confirm ramai dah di antara kalian semua yang update entry hari raya ni..tapi nak buat macam mana, penyakit malas lagi menguasai diri..gambar2 pun dah basi..

alhamdulillah, syukur sangat masih diberi kesempatan untuk menyambut ramadhan dan hari raya Aidilfitri bersama family dan kawan-kawan semua. tapi, ikhlasku katakan, raya tahun ni agak hambar.. mungkin disebabkan kami sekeluarga kehilangan atih iaitu mak saudaraku yang telah kembali ke Rahmatullah.. dan juga raya tahun ni hambar sebab ada segelintir family yang dekat tidak mengamalkan kunjung mengunjung antara satu sama lain termasuk aku sendiri..hahha..apa pun, still ade jugak gembiranya sebab ada baby baru yang meriahkan raya kami tahun ni..iaitu mohd Qhalish tembam aka anak buah dan Ilham Mohd Hazim sepupuku yang nakal..rindu budak nakal ni sangat2..nak BALIK!!!

inilah anak sepupu saya!!(kene paksa..;)


my family..;)









itu saja entry raya kali ni..ade 2 hari lagi nak habis syawal..huhu..jom puasa enam cepat!!!




No comments: