6 October 2012

MODEL KENTUK EGHEK..(klntan said)..;p

salam..
berangan lagi si gemok nak tergedik2 jadi model..
model verut vuncit boleh laaaa~~
tapi ni bukan2 saje tergedik nak bergamba..
amek gambar baju yang nak jual sebenarnya..
kalau berkenan boleh email ya..mS_nOurul@yahoo.com




 senyuman kaku @ dibuat2..


keluaq gigi arnab + berlapis bak fly over..but syukur..;)


gaya ntah pape..krooohhhh!!!


tengah2 malam mcm ni mengupdate entry yg tak berpaedah ni mmg mendatangkan masalah muak..
takde kene mengena..stress ngapal QANUN DUSTUR!!!.
bye!!



2 October 2012

THERE ARE 3 BEAUTIFUL CARDIGANS LEFT..


salam..

hari ni juz nak update pasal cardigan yang saya post kat entry yang lepas..hari tu patung yang pakai..dan hari ni pulak saya yang gedik nak pakai..kot2 la korang nak tgk mcm mana rupa manusia pakai..hehe..
jom cekidout now!!



ITEM : CARDIGAN ( PURPLE BLACKCURENT)
PRICE : RM 45
MATERIAL : COTTON
FREE SIZE
berminat? inbox ur name, item , address, n ur no. fon..;) 

ITEM : CARDIGAN ( BLACK)
PRICE : RM 45
MATERIAL : COTTON
FREE SIZE
berminat? inbox ur name, item , address, n ur no. fon..;)
 

ITEM : CARDIGAN ( BIRU TERQUOISE)
PRICE : RM 45
MATERIAL : COTTON
FREE SIZE
berminat? inbox ur name, item , address, n ur no. fon..;)
 


INTERESTED?
boleh emailkan di mS_nOurul@yahoo.com

give ur details
name:
address:
item:
fon no.:

SELAMAT MEMBELI BELAH..
TQ..