14 November 2012

ME wearing BAWAL EKSPRESS..;)

Salam..
alhamdulillah..
nak update sikit tntang bawal ekspress ni..
sambutan nya mmg cukup alhamdulillah..
sy percaya tudung ni xmeluas sangat lagi bukan penggayaannya?
kat kelantan memang dah berlambak dah..
tapi kalau nak cari kat pasar malam tu mmg limited..
xbanyak sangat pilihan tudung peniaga yang ambik..
tapi dekat website ni, anda boleh cuci mata dan melaburkan wang anda untuk tudung ini!
YES!!!
MEMANG SANGAT BERBALOI 
sebab harganya murah saje..xsmpai rm30 pun..

BERMINAT??
boleh tgk entry yg sebelum ni..
mcm2 kaler ader..
harganya bergantung pada jnis bawal dan corak..
ada yang rm25 dan ada yang rm20..
jgan risau tntang caj penghantaran sebab sy caj 5 henggit jer..hehe..
berbaloi anda membayar caj tersebut..

saya pun tengah gila tudung bawal ekspress sekarang ni..
memandangkan main sarung je..
xyah nak pin bagai..
siap pun cepat je..
kalau pakai shawl or bawal biasa, memang jenuh nak melilit or menggayakannya..

oh!!lupa..
dengan tudung ekspress, anda boleh gayakan apa saja gaya anda suka..
kalau mcm sy, letak kerongsang dah cukup..
ataupun anda boleh letakkan kerongsang yg ade lubang tu..
buat kedut2 sikit, trus jadi mcm tudung indon yang ade kerongsang kat tengah tu..
heeeee..
senang bukan??



byeeeeee!!!



13 November 2012

TUDUNG BAWAL EXSPRESS BATCH II

Salam..ada sesiapa yang tercari-cari tudung bawal exdpress???boleh lah anda semua scroll ke bawah mouse dan nikmatilah semua tudung-tudung exspress yang sangat gorgeous n simple yang kainnya bermaterialkan bawal..unik kan??? sesiapa yang tercarikan tudung bawal exspress yang menutup bahagian dada, scroll mouse anda sekali lagi kebawah dan lihatlah model itu menggayakannya..menutup dada bukan..ok!!banyak ckp pulak..meh pakat tengok..harga pun murah sajaa...


sesiapa yang berminat, boleh lah emailkan butir-butir berkenaan ke
mS_nOurul@yahoo.com

1) NAMA
2) ALAMAT
3) NO TELEFON
4) CODE ITEM

untuk feedback yang lebih cepat, 
add sy kat facebook dan boleh inbox saya yer..!!!
memang kompem terus sy reply..




BAWAL EXSPRESS PELANGI

PRICE RM 30 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 01


PRICE RM 30 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 02




PRICE RM 30 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 03



\
PRICE RM 30 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 04



PRICE RM 30 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 05



PRICE RM 30 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 07



PRICE RM 30 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 08



PRICE RM 30 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 09



PRICE RM 30 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 010



PRICE RM 30 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 011






BAWAL EXSPRESS BERCORAK BATIK


PRICE RM 25 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 012



PRICE RM 25 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 013



PRICE RM 25 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 014



PRICE RM 25 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 015



PRICE RM 25 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 016



PRICE RM 25 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 017



PRICE RM 25 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 018



GRAB IT QUICKLY!!!


SELAMAT BERSHOPPING AND MOPPING..; )


8 November 2012

4 HELAI BAWAL EKSPRESS YG CANTEK!!!

SALAM...hye guys..no more talk tonight.juz want update about tudung bawal ekspress yg super duper cantek, simple n senang gila nak pakai..actually, ade kaler ni je yg tnggal..yg lain semua dah sold..grab faster sebelum terlambat..stock sgt limited..


code AA8
RM 25

code AA2
RM 25

 code AA4
RM25

code AA9
RM 25


IF BERMINAT, EMAILKAN BUTIR BERKENAAN KE 
mS_nOurul@yahoo.com
ADD ME a fb utk respon lbih cepat..ngeee

1) nama
2) alamat
3) no fon
4) code item

setiap penghantaran adalah melalui POS LAJU. caj dikenakan sebanyak RM 5.

TQ



5 November 2012

In making tudung bawal ekspress

Salam..alhamdulillah..tudung bawal ekspress dapat smbutn yang cukup bagus..dan saya sangat lah teruja dengan feedback kalian semua.. Insya'allah, lepas ni saya akan jhit sendiri tudung bawl ekspress menggunakan material kain bawal yg lebih berkualiti dan yg penting dpat memuaskan hati kalian semua.. Sesiapa yang mahukan tudung bawal ekspress dan feedback yang lebih cepat dr sy, boleh lah add sy di fb. Insya'allah, servis yg akan sy bagi tiptop gitu kpada anda semua. Bukan apa..blog ni jarang saya bukak.fb tu mmg 24 hours..hehe..




I love this bawal skarf..tapi dah ade yang beli..so, tuan pemilik hnya boleh kelipkan mata saja..huhuhu..tudung ni hnya RM 25 sahaja..exclude POSTAGE. Caj postage hanya Rm 5..via poslaju okey sayang semua...




3 November 2012

Tudung Bawal Ekspress Dwi Tone Layer

Salam... Xnak ckp bnyak hari ni. Entry hari ni hanyalah nak kasi tau hangpa semua yang cek skang ni jual tudung bawal ekspress yoo.. Huhu.. Hrga mmg sgt2 murah dan berpatutan. Kaler pulak cantek2. Geram cek tau x? Rasa cam nak grab je satu.. Huhu.. Meh tgk yer. Material kain pulak mcm
Tudung tone yg kita slalu dok beli tu. Kalau pakai, kompem xyak nak tiup2 dah bila pakai. Senang dibentuk okey!

 Tudung bawal ekspress dwi tone layer ni hanya rm25 sahaja. Setiap penghantaran adalah melalui pos laju. Caj rm5 sahaja. Sape yg berminat boleh lah anda emailkan nama, alamat, no telefon, dan code tudung trsebut ke mS_ nOurul@yahoo.com. Xpun pegi je kt fb saya yer. Boleh lah inbox saya kat sane.. Heeeee.. Selamat membeli belah.. Daaaaaa

Code AA1
Price rm25

Code AA2
Price rm25

Code AA3
Price rm25

Code AA4
Price rm25

Code AA5
Price rm25

Code AA6
Price rm25

Code AA7
Price rm25

Coce AA8
Price rm25

Code AA9
Price rm25