14 November 2012

ME wearing BAWAL EKSPRESS..;)

Salam..
alhamdulillah..
nak update sikit tntang bawal ekspress ni..
sambutan nya mmg cukup alhamdulillah..
sy percaya tudung ni xmeluas sangat lagi bukan penggayaannya?
kat kelantan memang dah berlambak dah..
tapi kalau nak cari kat pasar malam tu mmg limited..
xbanyak sangat pilihan tudung peniaga yang ambik..
tapi dekat website ni, anda boleh cuci mata dan melaburkan wang anda untuk tudung ini!
YES!!!
MEMANG SANGAT BERBALOI 
sebab harganya murah saje..xsmpai rm30 pun..

BERMINAT??
boleh tgk entry yg sebelum ni..
mcm2 kaler ader..
harganya bergantung pada jnis bawal dan corak..
ada yang rm25 dan ada yang rm20..
jgan risau tntang caj penghantaran sebab sy caj 5 henggit jer..hehe..
berbaloi anda membayar caj tersebut..

saya pun tengah gila tudung bawal ekspress sekarang ni..
memandangkan main sarung je..
xyah nak pin bagai..
siap pun cepat je..
kalau pakai shawl or bawal biasa, memang jenuh nak melilit or menggayakannya..

oh!!lupa..
dengan tudung ekspress, anda boleh gayakan apa saja gaya anda suka..
kalau mcm sy, letak kerongsang dah cukup..
ataupun anda boleh letakkan kerongsang yg ade lubang tu..
buat kedut2 sikit, trus jadi mcm tudung indon yang ade kerongsang kat tengah tu..
heeeee..
senang bukan??



byeeeeee!!!



2 comments:

ms zrmz said...

hi dear.

u boleh COD tak?
area KUIS ke bangi ke.

anna said...

Sory dear..sy skrang kat klntn tngah cuti..25 ni baru balik sane..any details, email sy ye..mS_nOurul@yahoo.com