3 November 2012

Tudung Bawal Ekspress Dwi Tone Layer

Salam... Xnak ckp bnyak hari ni. Entry hari ni hanyalah nak kasi tau hangpa semua yang cek skang ni jual tudung bawal ekspress yoo.. Huhu.. Hrga mmg sgt2 murah dan berpatutan. Kaler pulak cantek2. Geram cek tau x? Rasa cam nak grab je satu.. Huhu.. Meh tgk yer. Material kain pulak mcm
Tudung tone yg kita slalu dok beli tu. Kalau pakai, kompem xyak nak tiup2 dah bila pakai. Senang dibentuk okey!

 Tudung bawal ekspress dwi tone layer ni hanya rm25 sahaja. Setiap penghantaran adalah melalui pos laju. Caj rm5 sahaja. Sape yg berminat boleh lah anda emailkan nama, alamat, no telefon, dan code tudung trsebut ke mS_ nOurul@yahoo.com. Xpun pegi je kt fb saya yer. Boleh lah inbox saya kat sane.. Heeeee.. Selamat membeli belah.. Daaaaaa

Code AA1
Price rm25

Code AA2
Price rm25

Code AA3
Price rm25

Code AA4
Price rm25

Code AA5
Price rm25

Code AA6
Price rm25

Code AA7
Price rm25

Coce AA8
Price rm25

Code AA9
Price rm25

4 comments:

Anonymous said...

ada jual borong x?

anna said...

Ade dear..boleh email sy mS_nOurul@yahoo.com for details.

Anonymous said...

mmg ade color ni je ke?or ade color laen?

faiezAiesh said...

keras kejong x tudung ni?