13 November 2012

TUDUNG BAWAL EXSPRESS BATCH II

Salam..ada sesiapa yang tercari-cari tudung bawal exdpress???boleh lah anda semua scroll ke bawah mouse dan nikmatilah semua tudung-tudung exspress yang sangat gorgeous n simple yang kainnya bermaterialkan bawal..unik kan??? sesiapa yang tercarikan tudung bawal exspress yang menutup bahagian dada, scroll mouse anda sekali lagi kebawah dan lihatlah model itu menggayakannya..menutup dada bukan..ok!!banyak ckp pulak..meh pakat tengok..harga pun murah sajaa...


sesiapa yang berminat, boleh lah emailkan butir-butir berkenaan ke
mS_nOurul@yahoo.com

1) NAMA
2) ALAMAT
3) NO TELEFON
4) CODE ITEM

untuk feedback yang lebih cepat, 
add sy kat facebook dan boleh inbox saya yer..!!!
memang kompem terus sy reply..




BAWAL EXSPRESS PELANGI

PRICE RM 30 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 01


PRICE RM 30 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 02




PRICE RM 30 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 03



\
PRICE RM 30 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 04



PRICE RM 30 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 05



PRICE RM 30 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 07



PRICE RM 30 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 08



PRICE RM 30 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 09



PRICE RM 30 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 010



PRICE RM 30 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 011






BAWAL EXSPRESS BERCORAK BATIK


PRICE RM 25 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 012



PRICE RM 25 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 013



PRICE RM 25 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 014



PRICE RM 25 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 015



PRICE RM 25 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 016



PRICE RM 25 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 017



PRICE RM 25 INCLUDE POSTAGE
CODE ITEM AB 018



GRAB IT QUICKLY!!!


SELAMAT BERSHOPPING AND MOPPING..; )


2 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

tuan blog yg cun. pakai apa pun cantik.. hehe :p

anna said...

Meh beli meh kalau cantek..heee