12 November 2013

SF BEAUTY SALE!!!

SALE DATANG LAGI!!!

Kali ini SF BEAUTY telah mengadakan sale!!

SELAMA TIGA HARI!! 



13/11/2013 - 16/11/2013



SET SF BEAUTY VITAMIN C/ E : 
RM 75 FREE POSTAGE

TRIAL SET VITAMIN C/ E:
RM 60 FREE POSTAGE

SABUN VITAMIN C/ E : 
RM35 FREE POSTAGE

KRIM MALAM/SIANG : 
RM 35 FREE POSTAGE

KRIM 2IN1 : 
RM 60 FREE POSTAGE


SMS/WHATSAPP/VIBER 011-11330105 (ana)
add fb (search Nurul Farhana SF) dan  inbox terus ke fb saya..




CEPAT SEBELUM TERLAMBAT!!!









11 November 2013

SECRET BUST UP

Secret Bust Up Pueraria Mirifica ialah produk minuman pembesaran payudara yang kecil dan menegangkan payudara yang kendur. Kandungan 1000mg pueraria mirifica dalam setiap sachet adalah paling tinggi berbanding produk lain, pastinya kesannya juga berganda lebih cepat , efektif dan hebat!

 
10 sebab Kenapa Secret Bust Up menjadi PILIHAN TERBAIK ??
 
1- Kesan seawal 5 hari kerana kandungan phytoestrogen dalam pueraria mirifica yang tinggi iaitu 1,000mg setiap sachet, dos yang paling maksimum untuk penyerapan lebih pantas dan berkesan.

2- Gabungan collagen dan pueraria mirifica memberi kesan memejalkan dan memontokkan tanpa kendur semula walaupun selepas berhenti pengambilannya.

3- Gabungan pueraria mirifica dan vitamin C memberikan kesan 10 kali ganda lebih pantas untuk pueraria mirifica menyerap ke dalam badan dan memberi efek yang cepat.

4- Perisa soya yang sangat sedap. Boleh dicampur bersama minuman kegemaran anda.
 
5- Harga yang PALING MURAH !! Hanya RM136 (tiada produk pesaing menawarkan harga semurah ini) kerana setiap kotak mengandungi 30 sachet dengan berat 25 gram persachet.

6- Boleh diambil sewaktu haid dan ibu menyusu bayi.

7- Buatan bumiputera Islam, 100% HALAL, tiada bahan gelatin yg haram, 100% buatan Malaysia (jadi anda boleh menikmatinya tanp ragu2).

8- Tiada kesan sampingan kerana 100% daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan.

9- Boleh diambil oleh wanita usia awal 20-an hingga usia 70-an.

10- Diakui keberkesanannya dengan banyak TESTIMONI PENGGUNA Malaysia.
 
 
Lima Bahan Utama dalam Secret Bust Up Pueraria Mirifica:
 
* Pueraria mirifica gred terbaik (8,000mg, extra 22,000mg)
* 6000mg Hydrolyzed marine collagen per sachet
* Vitamin C
* Glutathione
* campuran madu lebah, ekstrak apricot dan ekstrak tomato


Fungsi Pueraria Mirifica Terhadap Tubuh Wanita:
 
~ membesarkan payudara yang kecil dan leper.
~ memejal dan menegangkan payudara kendur.
~ mengangkat dan membentuk semula struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan faktor lanjut usia.
~ membentuk semula lekuk tubuh terutama pada pinggul dan payudara.
~ mengangkat bentuk pinggul supaya nampak terletak dan menarik.
~ menyeimbangkan saiz payudara wanita yang mempunyai payudara yang tidak sama besar dan senget sebelah.
~ mengetatkan vagina bagi wanita yang sudah lama berkahwin untuk mengembalikan keperawanan seperti anak dara.
~ melancarkan darah haid wanita yang tidak teratur.
~ awet muda. Pueraria mirifica terkenal sebagai agen awet muda dan melambatkan tanda-tanda penuaan.
 
 
Fungsi Marine Collagen dalam produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica:
 
~ mengangkat dan menegangkan payudara lembik dengan efektif kerana collagen bertindak bersama phytoestrogen menegangkan kulit kendur sekitar payudara.
~ Collagen adalah juzuk utama dalam organisasi knot (knot organization). Ia boleh menyokong bentuk badan manusia, melaksanakan bentuk badan yang sempurna seperti mengambalikan keanjalan payudara dan pinggul.
~ memberi kulit yang anjal dan cantik dengan cepat kerana kandungan collagen yang tinggi iaitu 6000mg collagen persachet.
~ menganjalkan kulit berkedut disebabkan pertambahan usia
~ memutihkan kulit kusam kerana collagen bertindak menghasilkan kulit muda remaja
 
 
Fungsi Glutathione dalam produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica:
 
~ melambatkan munculnya tanda-tanda penuaan seperti kedut, rambut gugur, beruban, pigmentasi, kulit kusam dan lain-lain.
~ mempengaruhi antioksidan lain seperti Vitamin C & Vitamin E untuk bekerja dengan lebih optimal.
~ Diberi jolokan sebagai MASTER ANTIOKSIDAN kerana telah diakui oleh para ahli perubatan antarabangsa bahawa belum ada antioksidan lain yang mampu menyamai kekuatannya.
~ Meningkatkan kecerahan warna kulit (memutihkan) seluruh badan. Ini kerana kesan pemutihan terjadi dengan sangat baik dengan pengamalan glutathione.
~ Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit (glowing).
~ Kulit menjadi kenyal dan anjal.
~ Memelihara kesihatan rambut & kuku.


10 manfaat hebat Secret Bust Up Pueraria Mirifica:
 
1- Menjadikan payudara besar dan montok. Sangat sesuai kepada wanita yang berpayudara kecil secara semulajadi dan teringin memiliki payudara besar, berisi dan menonjol. Pastinya akan meningkatkan lagi keyakinan diri anda
 
2- Menjadikan payudara kendur kembali tegang dan anjal. Sangat sesuai kepada wanita yang mempunyai payudara melendut dan jatuh.
 
3- Menjadikan punggung bulat dan pejal. Sangat sesuai kepada wanita yang berpunggung kecil dan ingin punggung yang seksi seperti Jennifer Lopez. Pastinya bentuk badan anda lebih menarik dengan memiliki aset punggung idaman suami anda.
 
4- Menjadikan kulit anjal dan muda. Kesan bukan setakat pada payudara tetapi menyeluruh termasuk menghasilkan kulit yang halus mulus seperti muda remaja. Manfaat dua dalam satu yang anda perolehi hasil pengambilannya pastinya menguntungkan anda.
 
5- Menghasilkan kulit putih bercahaya. Tiada lagi kulit gelap dan kusam. Gabungan glutathione, collagen dan vitamin C pastinya gabungan paling hebat untuk kecantikan kulit anda.
 
6- Dapat mengetatkan vagina bagi wanita yang menghadapi masalah vagina longgar dan keputihan. Suami pasti tersenyum gembira sampai termimpi-mimpikan anda setiap malam.
 
7- Dapat mengatur kitaran haid dan melancarkan lagi darah haid bagi wanita yang menghadapi masalah kitaran haid tidak menentu.
 
8- Kesan pada payudara terlihat seawal 10 hari kerana kandungan phytoestrogen yang tinggi dalam Secret Bust Up mempercepatkan tindak balas hormon dalam badan.
 
9- Tiada kesan sampingan di kemudian hari kerana bahan-bahan yang terkandung dalam Secret Bust Up adalah bahan semulajadi daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan.
 
10- Gabungan Pueraria Mirifica dan Collagen memberi kesan memejalkan dan memontokkan tanpa kendur semula walaupun selepas berhenti pengambilan.


CARA PENGAMBILAN:
 
- 1 sachet sehari, dibancuh bersama minuman kegemaran atau air suam.
- untuk kesan maksimum, bancuh dalam susu tepung, elakkan teh dan kopi
- sebaiknya diambil bermula pada hari pertama haid untuk membantu keseimbangan hormon.
- waktu terbaik ialah sebelum tidur malam.

Berminat mencuba?
Jom order..
 
HARGA KAMI:
RM136(S), RM146(S/S)
1 KOTAK = 30 SACHET


ORDER SMS/WHATSAPP 011-11330105


8 November 2013

LAVINDA SKINCARE SET EKSKLUSIF & PRIMER

Assalamualaikum

haaaaa... nak bagitau uolls yang Lavinda Skincare dah keluarkan Set Ekslusif untuk anda di luar sana.. sebelum ni, Lavinda Skincare just ada sabun, krim malam dan siang yang dipanggil Set Primer.. Now, pihak Lavinda buat penambahan produk iaitu Toner Collegen Lavinda.. kira nya Set Ekslusif ni ada sabun, krim malam, krim siang dan juga toner.. lagi satu krim malam and siang berat nya 15g.. kalau set primer berat krim malam siang ni 7g jer.. 







SET EKSLUSIF

RM 120
(sabun, toner, krim malam 15g dan krim siang 15g )
*sabun boleh pilih samada jenis gel @ ketul
tahan dalam 2 bulan lebih



SET PRIMER

RM 90
(sabun, krim malam dan krim siang)
*sabun boleh pilih samada jenis gel @ ketul
tahan dalam sebulan lebih



Toner Collagen Lavinda


Lavinda Skincare juga boleh dibeli dalam loose pack (asing-asing)


LOOSE PACK

Lavinda Soap : Rm 30
Lavinda Krim Malam 15g : Rm 45
Lavinda Krim Malam 7g : Rm 30
Lavinda Krim Siang 15g : Rm 45
Lavinda Krim Siang 7g : Rm 30
Lavinda Toner : Rm 18

*price including postage

interested??

sms/whatsapp 011-11330105 (ana)


see!!! harga ok kan?? tak mahal and tak murah sangat.. affordable gitu.. so sesiapa yang tengah cari 
produk tuk kulit muka ni, boleh la cuba sekarang! hasil nya pasti MELETOOOPP!!
testimoni pon semakin hari semakin ramai. nanti kita kongsikan testimoni pengguna
 Lavinda Skincare ni yer. daaaa


7 November 2013

WAKA BLOUSE

Assalamualaikum

New collection of long sleeve cotton Waka blouse with black, brown, grey, pink, purple, red and turquoise.
 It made from cotton material , soft and stretchable. It is free size and can fit up to XL size. 
The blouse can match with our paisley skirt and look trendy.


Measurements when laid flat for N770
* free size (can fit up to XL size)
* blouse length 70cm (front), 90cm (side)
* Shoulder 50cm
* bust 50cm,
* armhole 25cm
* sleeve length 60cm



INTERESTED???



SMS/WHATSAPP 011-11330105


give ur details 
1 : Name
2 : Address
3 : No. Fon
4 : Code Item





CINDERELLA MAXI DRESS


Assalamualaikum

Cinderalla Maxi Dress Is Cominggg!!!

Trendy!! Gorgeous!! Sopan!!
dihiasi Lace Hitam di sekitar pinggang dan tangan. 
Menambahkan lagi seri si pemakai


Cinderalla Maxi Dress

Price : RM 85

Material : Lycra (smooth/ soft/ strechable)

Size : Free Size ( Suggested S to L/XL size)

Measurements (Width Only) :

Shoulder : 15~18 inch
Bust : 18~21 inch
Waist : 14~17 inch
Hips : 26~28 inch
Sleeve Lenght : 24 inch
Lenght ( shouler to floor ) : 59 inch


INTERESTED???


SMS/WHATSAPP
 011-11330105

INBOX FB
 (search Nurul Farhana SF)


~LIMITED STOCK~

:::FIRST COME FIRST SERVE:::



CODE ITEM : PINK/GREY


CODE ITEM : BLUE/ PEACH


CODE ITEM : SOFT OREN/ DARK PURPLE


CODE ITEM : TURQOISE/ SOFT BLUE


CODE ITEM : SOFT PURPLE/ TURQOUISE


CODE ITEM : RED/PEACH



31 October 2013

MAXI DRESS SULAM

assalamualaikum 

ada sesiapa suka maxi dress kembang tak???
cun sangat dress ni tau!!kat pinggang tu ada kain sulam gitu..menarik sangat!!!
and then lapisan kain kat bawah tu ada dua tone..
cun kan??nampak la contra sikit..

~made from lycra material, soft, and strechable..
~free size and can fit up to XL size
~fress length 150cm
~bust 50cm
~waist 43cm
~armwhole 23cm


PRICE RM 80
postage semenanjung RM7/ ss RM10

sms/whatsapp 011-11330105
and order now!!






















26 October 2013

SALE!!! SALE!! SALE DATANG MENGGILA!!!

assalamualaikum!!!

di kesampatan ini, nak bagitau uolls semua yang kali ini SALE gila-gila akan menggilai anda semua!!! harga memang dijamin MURAH!!! dan banyak produk turut disenaraikan utk sale kali ini.. memang rugi kalau anda tak grab sekarang!!! harga memang murah daripada harga asal!!! jualan akan berakhir tepat jam 12 malam pada 01/ 11/2013!! so kalau nak beli produk dengan harga yang murah, bolehlah order sekarang..SEKARANG!!


sms/whatsapp (ana) 011-11330105
SALE!! SALE!!
26/10/2013 - sehingga  01/11/2013


MURAH!!MURAH!!MURAH!!







ANTARA PRODUK UNTUK SALE KALI INI IALAH :

~ Aurawhite 900000mg
~ Aurawhite coklat
~ Aurashine
~ Sf beauty full set
~ Sf beauty trial
~ Figer up 
~ Bedak arab stok terhad(russet,chery pink)
~ Lavinda slimmist spray
~ Lavinda skincare trial
~ Lavinda skincare ekslusif set
~ Pmvc felinna
~ Lotion felinna
~ Tea berry
~ Ferwhite -1kg 
~ Fereena skin16. Bb doll fondation
~ Beautnaturell 
~ Vco everlynn 
~ Set treatmnt everlynn 
~ Box serum 
~ 3in1 everlynn
~ Lotion everlynn 
~ Bb pinkish royal gel
~ Deadorant whitening roll 
~Magika snow mask 
~Sexy touch 
~Gadis collagen 
~Moisturizer
~ Golden collagen gel
 ~Glutathione collagen gel
~ Maixara vit c tablet-
 ~Maixara white
~ Maixara slim look
 ~D’naz skincare
 ~D’naz magic fondation
~ D’naz toner collagen
~ D’naz treatment
~ D’naz krim ku-neng
~ K-colly
~ Radiglow
~ Bellavita
~ Body beauty essential oil bellavita
~ Shishedo mask 100 kpg
~ Collagen plus vit e
~ Supra kylon
~ Wonderglow gold
~ Lavinda sabun 
~ Flawless white skincare-rami trial
~ Flawless white skincare fullset
~ Cathy-l –glutathion
~ .advance slim
~ Jus perawan d’herb
~ Jus pancak arjuna dherb
~ Lipstik collagen dherb
~ Glow white dherb
~ Vit c pahang pharma
~ Secrect bust up
~ Emily whithening
~ Bamboo
~ Liptint
~ Ibu putih
~ Bedak danos
~Sabun susu beras 1 dozen
~Slimming coffee
~ White coffee everlynnn
~ Bedak syiria
~ 2be geogees
~ Cmc felinna- 
~ Sabun marine
~. Azza cold powder
~. Aurashine
~. perla coffe
~. Tabita skincare travel
~ Ubat super gemuk
~. MZ spray
~. Mz soap
.~Bb plus 
~ Lotion Qitera
~ Nour ain 4in1
~ Pome lotion
~ Pome clenser



so korang yang berminat tu bolehla order cepat cepat yer!!!
nanti dah habis sale, baru nak order..
takmo takmo yer!!!
order sekarang...

sms/whatsapp  011-11330105..


20 October 2013

SABUN MARINE ESSENCE aka SABUN KETIAK

Assalamualaikum readers!!!


ANDA MENGALAMI MASALAH DI BAWAH????
KETIAK HITAM??
CELAH KELANGKANG PEHA GELAP??
KULIT KUSAM??
KULIT MENGGELUPAS??
KULIT BADAN BERJERAWAT??
DAKI DI  LEHER, SIKU DAN LUTUT??
MENGALAMI PIGMENTASI PADA MUKA DAN BADAN??
MENGALAMI MASALAH ECZEMA???



hanya dengan bantuan SABUN MARINE ESSENCE, kami dapat mebantu anda memiliki kulit yang halus mulus dan cerah berseri..




SABUN MARINE ESSENCE 
1 KETUL HARGA RM 40 FREE POSTAGE
1 KOTAK (ADA 3 KETUL SABUN) HARGA RM 110 FREE POSTAGE


KELEBIHAN SABUN MARINE ESSENCE aka SABUN KETIAK

*cerahkan ketiak dan celah-celah badan yang gelap
*menghilangkan kesan daki pada leher, siku, lutut dan buku lali
*menghilangkan gatal-gatal pada kulit
*merawat penyakit eczema
*menghalus, mencerah dan melembapkan kulit
*menghilangkan jerawat pada belakang badan
*mengurangkan pigmentasi pada kulit badan dan wajah
*sabun yang mempunya aura fresh yang membantu pengguna berasa nyaman..





ANTARA BAHAN-BAHAN YANG ADA DALAM SABUN MARINE ESSENCE

Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)

- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.





hubungi saya ANA segera!!!!

sms/whatsapp 011-11330105


18 October 2013

PRE LOVED ITEM

Assalamualaikum..

akhirnya boleh jugak update blog ni..
line broadband sejak dua menjak ni memang mcm ciput vavi...huhu..
lembap semacam..
hari ni baru dpat update..ok!
just nak update ttg pre loved item ni..
memang love sangat..
tapi dah xley pakai..xmuat..
clothes kat bawah ni ada yang xpernah sy pakai..
yang pakai pon boleh kira..sekali jer..hehe..



untuk order, sila sediakan details di bawah siap-siap tau!!
*nama
*alamat
*no fon
*name item

hantarkan details tersebut ke 011-11330105.. whatsapp pon boley..
kalau nak email, emailkan ke nurulfarhanaderapa@gmail.com


MAXI DRESS MUSTARD 

baru sekali je pakai.. 
hanya RM 25 include postage
FREE SIZE









PEPLUM DRESS (ONE PIECE)

Sekali seumur hidup pakai..
Hanya RM 40 include postage
FREE SIZE











PEPLUM JACKET

yang ni memang xpernah pakai..
tapi seriously memang cantek..pakai nge maxi dress sesuai sangat..
Hanya RM 40 include postage (harga masa beli RM 97)
SIZE M















9 October 2013

BELVYA AIDIL ADHA PROMO!!

Assalamualaikum w.b.t


START 11 0KT - 18 0KT 2013


Alhamdulillah..nampaknya pihak HQ Belvya ada buat PROMO sempena Hari Raya Aidiladha.. memang KEBABOOOMMM dan MENARIK sangat.. anda mampu jimat sehingga RM 30 dengan pembelian 3 jar Belvya PSS ni.. kalau beli 2 jar, jimat RM 10 uolls.. so, cepat-cepat ajak mak, ayah, adik, abang, kakak, abang ipar, kakak ipar, kawan-kawan dan beli beramai-ramai scrub yang tengah HOT" kat pasaran sekarang ni.. cuba bayangkan kalau kongsikan beli 3 jar, tiap-tiap sorang hanya perlu bayar RM 75 sahaja untuk satu jar belvya.. tanpa perlu bayar postage ok!!! memang ini lah masanya untuk anda dapatkan Belvya PSS dengan harga yang cukup rendah dan menjimatkan..(ok, aku pulak yang teruja lebih)


Belvya PSS ni memang tak dapat diragui kehebatan scrub ini.. hanya selepas mandi, anda mampu jadi menghilangkan lemak-lemak tepu di badan anda.. tapi kene lah beli scrub Belvya PSS ni dan apply kan kat tempat yang bermasalah.. insya'allah pasti menjadi..


sekali lagi saya share kan TIPS UNTUK CEPAT KURUS hanya dengan Belvya PSS


gunakan AIR SUAM untuk basahkan dan bilas skin anda.. Belvya PSS tidak mempunyai apa-apa pantang tapi sekiranya tempat yang anda ingin scrub tu ada luka-luka, better tunggu luka tu sembuh dulu..kalau ingin KESAN YANG CEPAT, boleh amalkan DIET YANG SIHATdan juga lakukan SENAMAN. 


RASAKAN KEHEBATAN SCRUB AROMATHERAPY YANG MAMPU MENGHILANGKAN LEMAK DEGIL ANDA.


jadi tunggu apa lagi???
sebelum PROMO habis, cepat-cepat order meh!!! anda anda seminggu lagi untuk dapatkan harga HEBAT tersebut.. ;)


*sms/whatsapp/viber 011-11330105
*cod area Bachok/ Kubang Kerian ( Kelantan)
*email at nurulfarhanaderapa@gmail.com

HUBUNGI SAYA SEGERAA!!!! AGENT SAH BELVYA PSS


Saya pon guna Belvya PSS.. ;P . nak tahu pengalam saya menggunakan Belvya PSS?? click je link ini.. http://anadotdot.blogspot.com/2013/09/me-testimoni-belya-pss.html



30 September 2013

ME: TESTIMONI BELYA PSS


assalamualaikum

Haihhhh!!akhirnya terhasil jugak testimoni diri sendiri untuk produk belvya pss ni setelah hampir dua minggu menggunakannya...sepetang mencari.. penat dok belek-belek gambar. nak cari gambar based on kedudukan yang sama sebelum n selepas pakai belvya ni.. baru lah orang boleh nampak perubahan yang dialami..nah!!!!







gambar sebelum adalah waktu bulan syawal..memang bambam and berisi sangat badan.. berat hampir 55 kg.. memang menakutkan!! orang jenis macam aku ni jenis lemak senang naik kat muka.. so yang jadi mangsa pipi ni lah..besar macam buah pau.. hidung pon hampir tenggelam.. doublechin xyah cite..


 almost two week aku tonyoh scrub belvya pss ni and mandi dengan air suam..(kesian bilik air sendiri tak diguna..hukhuk).. muka aku ni mmg susah sikit nak nampak perubahan walhal orang lain baru dua hari pon dah nampak kesan nye..mane taknye.. dagu i tak runcing lah.. so tonyoh la bnyak mana pon, x kan runcing nya dagu aku ni.. tapi jgn risau!!!!perubahan boleh dilihat dari sudut pipi ok!!!! kempis gitu berbanding sebelum ini.. hidung pon dah tak kena hempap kat pipi dah.. masing-masing dah ada space.. dan dagu iolls yang terbelah sikit tu pon dah boleh nampak dah.. kalau tak sebelum ni, memang tenggelam habis-habisan.. suka sangat!!! 


haaaa..dan berat aku sekarang dah hampir 51 kg tau.. semua ni kesan daripada penggunaan belvya pss dan juga  pemakanan yang baik gituuuuu!!!!! makan nasi sekali sehari je..kuantiti nasi tak sampai sepinggan.. hari-hari bertemankan lauk ayam or ikan bakar dan sup sayur... kalau rasa lapar sangat, ratah je sup sayur tu.. supplement pon aku selalu amalkan..maklumlah..nak makan buah malas..so telan je lah supplement.. 


so korang yang nak dapatkan pipi yang kempis or nak buang lemak yang korang tak suka tu, jom kita sama-sama lakukan tips ini



CARA UNTUK DAPATKAN KESAN YANG WOWW DGN BELVYA PSS

* mandi dengan air suam supaya liang-liang di badan tu terbukak dan bila kita scrub belvya ni, maka mudah lah ia meresap ke dalam lemak-lemak degil tu..
*gosok scrub belvya ni perlahan-lahan (jgn kasar2 tau nanti luka) gosok mengikut lawan arah jam. 
*kalau sapu kat perut, gosok mengikut lawan arah jam sampailah biji2 scrub tu dah takde..
*kalau kat pipi pon sama..ikut lawan arah jam.. kat bawah dagu pulak, pastikan gosok dari bawah ke atas...hidung pulak tak pasti..hehe.. 
*amalkan lah cara hidup sihat.. maksudnya dari segi pemakanan.. buat senaman ringan..
insya'allah.. anda sendiri akan dapat rasai kesan perubahannya.. believe me!!!


macam biasalah..
sesiapa yang berminat nak order belvya pss ni bolehlah contact saya

msg/whatsapp/viber 011-11330105
email nurulfarhanaderapa@gmail.com
inbox fb (search Nurul Farhana SF)

assalamualaikumm...


28 September 2013

NEW: TESTIMONI BELVYA PSS FROM MY AUNTIE

Assalamualaikum dan salam sejahtera!!!

wah!wah!wah! hari ni saje je nak bukak pages belvya.. scroll punya scroll, ternampak gambar my auntie!! caya lah.. dah masuk dalam list testimoni belvya pss uolls.. actually, auntie i ni mmg customer yg setia lah..ada je produk baru aku jual, die terus nak cuba.. danmemang menjadi lah bila guna belvya pss ni.. mula tu my auntie mms gambar selepas 2 hari menggunakan belvya pss.. mmg teruja noks!!! then aku suruh my auntie hantar gambar sebelum dan selepas.. bila dah dapat, terus aku upload kat facebook and inbox gambar tu dekat my HQ.. dia pon teruja.. dan xsangka gambar tu terpilih untuk diletakkan dalam list testimoni belvya pss.. its means ada perubahan lah kan?? 


alhamdulillah.. nampaknya bila dah apply jadi agent belvya ni, i dah ada testimoni sendiri lah yer.. suka sangat.. hope sangat lepas ni i dapat bnyak lagi testimoni from my own customer. muka sendiri bila nak letak ek??? tunggu lah.. tak de masa nak tangkap gambar sendiri.. keluar pon tak.. setakat keluar pos barang customer je lah.. huhu.. dan korang korang!!!! meh kita runcingkan wajah kita dengan belvya pss.. nak kuruskan pipi pon boleh.. nak nyahkan lemak-lemak degil or selulit pon sudah pasti boleh..yang penting keazaman itu yer!!!!




HARGA RM 85/ RM90 SS (120 GM)

nah..ni kaler scrub belvya pss ni.. kaler pink gitu.. baunya Ya Allah!!memang wangi sangat..sebabnya ada haruman aromatherapy ala-ala kat spa gitu..bila kita scrub belvya ni, rasanya sejuk-sejuk..


meh nak terangkan cara-cara guna belvya pss ni uolls..
* basahkan dulu tempat yang kita nak hilangkan lebihan lemak tu.
* ambik secubit or lebih (depends kegunaan msg2)
*gosokkan scrub belvya mengikut lawan arah jam smpai butir2 scrub tu hilang
*biarkan seketika (2-3 minit)
*bilas dengan air sua (utk hasil yang lebih cepat)






UNTUK ORDER 
MSG/WHATSAPP/VIBER 011-11330105
EMAIL nurulfarhanaderapa@gmail.com
INBOX FB Nurul Farhana SF



24 September 2013

TESTIMONI BELVYA PSS

Assalamualaikum

psssttt!!! hye korang.. hari ni i nak share testimoni belvya pss tau!!! banyak sangat pihak-pihak stokis and dealer dapat testimoni yang sangat memberangsangkan.. nampaknya ramai dah yang tertarik dengan belvya pss ni termasuk iolls sendirik.. sekarang i dah pakai balik scrub belvya tu.. dah masuk 4 hari kot i guna belvya ni.. dan selama 4 hari ni, ada lah sehari tu i terskip mandi dengan air biasa (means bukan air suam).. bukan ape, xlarat nak berangkut barang-barang mandi kat bilik ayaq lain.. kat bilik ayaq sendiri takde shower heater pulak..uolls tau tak?? best sangat guna scrub ni tau.. bau aroma scrub ni mmg buat kira rasa nyaman je.. sejuk-sejuk berangin orang cakap.. kalau pakai ni kat muka, mesti rasa cam nak tido.. sebab sejuk.. pastu kan kulit kita pon akan lagi cerah.. kalau tak percaya, korang sendiri kena cuba dan rasainya sendiri.. memang dijamin syok sangat..




sangat kagum dengan pengguna belvya pss ini.. mampu menghilangkan lemak-lemak di badan.. nampak comel ye bile dan kurus.. hehe



dagu runcing dan kulit makin cerah...AWESOME sangat!!!























nah!!!! banyakkan??? i sendiri tak larat nak upload.. actually ada lagi testimoni bergambar yang tak upload..haaaaaa!!! testimoni pendapat customer pon ada.. jom review sekarang!!!
















sampai situ je lah testimoni i dapat share ngan korang.. nanti nak tunggu testimoni sendiri pulak.. tapi kalau nak dapat muka runcing tu memang susah sebab i jenis muka kotak.. dagu pon sejemput je.. huhu.. tapi pipi memang besau nauuu.. nanti kita test tengok pipi i ni boleh kurus ke tak.. hehe.. 

jangan lupa bagi sesiapa yang ingin mencuba belvya pss ataupon nak tanye something related with dis product, uolls boleh lah email i di nurulfarhanaderapa@gmail.com atau msg/whatsapp/viber di 011-11330105 atau pon inbox kat fb je..(serach Nurul Farhana SF)

BYE BYE BYE