20 May 2013

ME As OFFICE girl

salam... 

hye readers.. hari ni saje nak testing2 update blog dekat fon.. quite ok la. lagi best guna S3 than ipad. ipad cam susah sikit.. 


hari ni kat opis. cam biasa lah kerja budaj praktikal ni.. pagi pegi court. balik court, tgk tv, on9, baca paper, mengelamun..huh!!! serious boring. buat benda sama je hari2. nasib baik lah 2 bulan je prktikal.kalau 6 bulan cam ipta, mmg mati kutu laah..  


skang ni, ada 3 mnggu lagi nak habis praktikal.. lepas tu blh start cari keje dah. tapi bukan snang nak dpt keje skang ni kan? hope sgt cepat dapat keje.. nak kumpul duot beli keta n tawen!!! hehe..I dah berumor okey!! xelok lambat kawen.. hope dipermudahkan. sesape yg ade job kosong tu blh suggestkan tuk I boleh? tapi nak keje kat opis dan kalau nak keje yg blh buatkan I rasa bersemangat.. huhu. demand lebih pulak!


k lah..next time update lagi  tapi x tau lah bile.. daaaa



No comments: