5 June 2013

LAVINDA SLIMMEST SPRAY

assalamualaikum everybody!!!

hari ni I nak review satu lagi produk yg I pakai iaitu produk SLIMMING okey!!! dangggg!!!  memang best pakai produk ni..spray je kat tempat yang nak di spray.. macam I ni ade stretchmarks sikit kat bhagian tertentu.so kat situ lah I spray..sejuk ok!! langsung x rasa panas.. rasa cam aircon!! haha..so far, almost sebulan I pakai rasa cam agak berkesan.tapi kene control lah jugak makan tu. minum air masak banyak2.. buat exercise sikit2.. n slalu lah spray bende ni kat bahagian yg diidamkan tu..

lavinda spray ni boleh tegangkan kulit yg kendur, hilangkan selulit, slimkan perut or lemak2 yg berlebihan n cerahkan bahagian kulit yg gelap. tapi mcm yg sy ckp tadi, mesti bnyakkan minum air masak, exercise, control mkan..konfem hasilnya UMMMPHHH!!!!!

SO sape yg nk mencuba blh beli dari saya.. hanya RM 65 FOR SEMENANJUNG N RM70 FOR SABAH SARAWAK! !! FREE SISHEIDO MASKER lagi okey!!! msg me at 01111330105 now or email at nurulfarhanaderapa@gmail.com... taddaaaaaa!!!

No comments: