28 August 2013

LAVINDA SKINCARE ("KEPUASAN ANDA KEBANGGAAN KAMI”)

assalamualaikum semua..salam sejahtera..

ok!!! hari ni nak announce bahawa Lavinda dah keluarkan produk penjagaan kulit dan wajah yang dipanggil nama rasminya "LAVINDA SKINCARE".. actually, produk ni baru je dipasarkan. xsilap saya baru 2 minggu dalam pasaran.. nak tahu kenapa saya excited sgt?? sebab nya sebelum ni sy merupakan authorised dealer produk slimming keluaran Lavinda iaitu "LAVINDA SLIMMIST SPRAY".. so mesti la terover excited.. erk!!ade kene mengena ke ah?? xpe lah.. xnak buang masa lagi, meh saya introduce mengenai produk LAVINDA SKINCARE ini..



LAVINDA SKINCARE adalah produk keluaran bumiputera yang mana sekarang ini telah menjadi fenomena dan buah mulut wanita masa kini tidak mengira usia.. jika anda seorang yang mengalami masalah seperti jerawat, parut2 hitam akibat jerawat batu, jeragat, kulit kusam atau sebagainya, Lavinda Skincare mampu membantu anda..]

Kesan positif penggunann Lavinda Skincare dapat dilihat seawal 14 hari sahaja! kesan adalah berbeza pada setiap individu.. ada yang mengambil masa seawal 2 minggu,3 minggu atau mungkin sebulan.semua adalah bergantung pada jenis kulit individu. penggunann berterusan memaksimumkan kesan yang diperoleh. produk Lavinda menggunakan bahan semulajadi tanpa bahan kimia berbahaya. kesan semulajaadinya tidak mengakibatkan pengelupasan atau pencerahan wajah yang segera..

anda tidak perlu khuatir kerana produk Lavinda Skincare telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM):


Tanpa bahan Kimia merbahaya, halal dan selamat digunakan. Sesuai untuk semua jenis kulit.. ; ). antara fungsi Lavinda skincare:

>>mencerahkan kulit kusam dan gelap
>>bertindak sebagai antioksidan
>>melembapkan kulit yang kering
>>mengurangkan minyak berlebihan
>>mengurangkan kesan sunburn
>>mengurangkan pigmentasi
>>menyamaratakan tona kulit
>>menegangkan kulit wajah
>>merawat jeragat dan jerawat
>>menghilangkan/ mengurangkan garis penuaan
>>mengecilkan liang pori-pori


LAVINDA SKINCARE mempunyai sabun pencuci wajah, krim siang dan krim malam.. pengguna boleh memilih sama ada ingin menggunakan sabun pembersih wajah jenis cecair atau pon pepejal (sabun buku). pihak lavinda skincare telah mengeluarkan 2 jenis sabun pembersih wajah dalam bentuk yang berbeza.. sabun pembersih wajah jenis cecair menyenangkan dan memudahkan untuk membawa nya ke mana sahaja. anda boleh tentukan sendiri jenis pembersih wajah yang mana anda inginkan dan hanya beritahu kami sahaja!!  Lavinda Skincare boleh dibeli secara set dan juga loose pack (satu-satu).


SABUN PEMBERSIH WAJAH (pepejal)

KRIM MALAM

KRIM SIANG


Comelkan packaging Lavinda Skincare ni..hehe..i memang pantang kalau tgk barang comel2 ni.. dan korang jgn risau..walaupun packaging lavinda ni nampak cam grand n mahal gitu, tapi saya jamin harga Lavinda Skincare ni mampu dimiliki oleh sesiapa sahaja.. berpatutan ok..TAK SAMPAI PON SERATUS RINGGIT.. huhu..so, if yang berminat, bolehlah

 msg/whatsapp/viber/wechat saya di 011-11330105 atau 
emailkan di nurulfarhanaderapa@gmail.com.. 
nak msg di inbox fb pon boleh.. search je Nurul Farhana SF.. 

pastikan anda add saya dulu yer.. then baru msg.. bukan apa.. kalau trus msg, nanti msg korang akan masuk kat other inbox.. inbox tu mmg jrg sy bukak.. xnak add pon xpe..just msg je ok.. byeee..


*nantikan testimoni daripada Lavinda Skincare!!!


No comments: