14 August 2013

SF BEAUTY IN NEW PACKING

assalamualaikum.. hari I terupdate pasal packaging bru sf ni..hehe..semua mmg dah maklum kan yg sf beauty ni mampu mmberikan kesan yg terbaik utk their users right? hanya yg dah guna je tahu hasilnya camane.. n ofcourse I totally loyalty sf beauty user.sblum ni ade stop sf kjap..sb rasa gatai nak pakai produk lain.mula2 je ok.then jerawat batu dizaman kala dahulu trus tumbuh kat btg hdung I nih.trus I sambung balik pakai sf.. sf ni mmg dah ditakdirkan utk aku kot..hewhew..

ok..merapu lagi yer bnyak2.. sf beauty ni aku jual start prtgahan thun lps.. n ramai sgt yg nk try then repeat order berterusan.smp skang I ada loyal customer uolls..huhu.. tq my syg syg semua sudi beli ngan I.. see!!! hebat kan penangan sf..kulit aku pun dah x kusam cam duly dah.jauh beza nya.. so aku rekemen kan la sesapa yg ada mslh kulit ni, boleh cuba..sf pon ada jual set trial..so klo tkot nk ambik yg set besar, ambik yg trial dulu..pkai dgn konsisten. insya'allah ok..

dan alhamdulillah sepanjang aku mula berbisnez sf ni, aku bnyak belajar ttg penjagaan kulit yg betul.. mmg kene belaja sb nanti nak bagi tips kat customers kan? hehe..so kalau customer tnye, cane nak jawab kalau x tau pape.. so korang boleh la tnya saya berkaitan ngan skincare ni . insya'allah sy cuba jwb sebaiknya..

utk order sf beauty, blh msg/viber/whatsapp di 01111330105. . berdessup sy rply ok syg ku sekalian..

next entry, sy akan post testimoni sf beauty dr pelanggan sy sndiri ok. trmsk sy sndiri.tgguuuuu.....

No comments: