30 September 2013

ME: TESTIMONI BELYA PSS


assalamualaikum

Haihhhh!!akhirnya terhasil jugak testimoni diri sendiri untuk produk belvya pss ni setelah hampir dua minggu menggunakannya...sepetang mencari.. penat dok belek-belek gambar. nak cari gambar based on kedudukan yang sama sebelum n selepas pakai belvya ni.. baru lah orang boleh nampak perubahan yang dialami..nah!!!!







gambar sebelum adalah waktu bulan syawal..memang bambam and berisi sangat badan.. berat hampir 55 kg.. memang menakutkan!! orang jenis macam aku ni jenis lemak senang naik kat muka.. so yang jadi mangsa pipi ni lah..besar macam buah pau.. hidung pon hampir tenggelam.. doublechin xyah cite..


 almost two week aku tonyoh scrub belvya pss ni and mandi dengan air suam..(kesian bilik air sendiri tak diguna..hukhuk).. muka aku ni mmg susah sikit nak nampak perubahan walhal orang lain baru dua hari pon dah nampak kesan nye..mane taknye.. dagu i tak runcing lah.. so tonyoh la bnyak mana pon, x kan runcing nya dagu aku ni.. tapi jgn risau!!!!perubahan boleh dilihat dari sudut pipi ok!!!! kempis gitu berbanding sebelum ini.. hidung pon dah tak kena hempap kat pipi dah.. masing-masing dah ada space.. dan dagu iolls yang terbelah sikit tu pon dah boleh nampak dah.. kalau tak sebelum ni, memang tenggelam habis-habisan.. suka sangat!!! 


haaaa..dan berat aku sekarang dah hampir 51 kg tau.. semua ni kesan daripada penggunaan belvya pss dan juga  pemakanan yang baik gituuuuu!!!!! makan nasi sekali sehari je..kuantiti nasi tak sampai sepinggan.. hari-hari bertemankan lauk ayam or ikan bakar dan sup sayur... kalau rasa lapar sangat, ratah je sup sayur tu.. supplement pon aku selalu amalkan..maklumlah..nak makan buah malas..so telan je lah supplement.. 


so korang yang nak dapatkan pipi yang kempis or nak buang lemak yang korang tak suka tu, jom kita sama-sama lakukan tips ini



CARA UNTUK DAPATKAN KESAN YANG WOWW DGN BELVYA PSS

* mandi dengan air suam supaya liang-liang di badan tu terbukak dan bila kita scrub belvya ni, maka mudah lah ia meresap ke dalam lemak-lemak degil tu..
*gosok scrub belvya ni perlahan-lahan (jgn kasar2 tau nanti luka) gosok mengikut lawan arah jam. 
*kalau sapu kat perut, gosok mengikut lawan arah jam sampailah biji2 scrub tu dah takde..
*kalau kat pipi pon sama..ikut lawan arah jam.. kat bawah dagu pulak, pastikan gosok dari bawah ke atas...hidung pulak tak pasti..hehe.. 
*amalkan lah cara hidup sihat.. maksudnya dari segi pemakanan.. buat senaman ringan..
insya'allah.. anda sendiri akan dapat rasai kesan perubahannya.. believe me!!!


macam biasalah..
sesiapa yang berminat nak order belvya pss ni bolehlah contact saya

msg/whatsapp/viber 011-11330105
email nurulfarhanaderapa@gmail.com
inbox fb (search Nurul Farhana SF)

assalamualaikumm...


28 September 2013

NEW: TESTIMONI BELVYA PSS FROM MY AUNTIE

Assalamualaikum dan salam sejahtera!!!

wah!wah!wah! hari ni saje je nak bukak pages belvya.. scroll punya scroll, ternampak gambar my auntie!! caya lah.. dah masuk dalam list testimoni belvya pss uolls.. actually, auntie i ni mmg customer yg setia lah..ada je produk baru aku jual, die terus nak cuba.. danmemang menjadi lah bila guna belvya pss ni.. mula tu my auntie mms gambar selepas 2 hari menggunakan belvya pss.. mmg teruja noks!!! then aku suruh my auntie hantar gambar sebelum dan selepas.. bila dah dapat, terus aku upload kat facebook and inbox gambar tu dekat my HQ.. dia pon teruja.. dan xsangka gambar tu terpilih untuk diletakkan dalam list testimoni belvya pss.. its means ada perubahan lah kan?? 


alhamdulillah.. nampaknya bila dah apply jadi agent belvya ni, i dah ada testimoni sendiri lah yer.. suka sangat.. hope sangat lepas ni i dapat bnyak lagi testimoni from my own customer. muka sendiri bila nak letak ek??? tunggu lah.. tak de masa nak tangkap gambar sendiri.. keluar pon tak.. setakat keluar pos barang customer je lah.. huhu.. dan korang korang!!!! meh kita runcingkan wajah kita dengan belvya pss.. nak kuruskan pipi pon boleh.. nak nyahkan lemak-lemak degil or selulit pon sudah pasti boleh..yang penting keazaman itu yer!!!!




HARGA RM 85/ RM90 SS (120 GM)

nah..ni kaler scrub belvya pss ni.. kaler pink gitu.. baunya Ya Allah!!memang wangi sangat..sebabnya ada haruman aromatherapy ala-ala kat spa gitu..bila kita scrub belvya ni, rasanya sejuk-sejuk..


meh nak terangkan cara-cara guna belvya pss ni uolls..
* basahkan dulu tempat yang kita nak hilangkan lebihan lemak tu.
* ambik secubit or lebih (depends kegunaan msg2)
*gosokkan scrub belvya mengikut lawan arah jam smpai butir2 scrub tu hilang
*biarkan seketika (2-3 minit)
*bilas dengan air sua (utk hasil yang lebih cepat)






UNTUK ORDER 
MSG/WHATSAPP/VIBER 011-11330105
EMAIL nurulfarhanaderapa@gmail.com
INBOX FB Nurul Farhana SF



24 September 2013

TESTIMONI BELVYA PSS

Assalamualaikum

psssttt!!! hye korang.. hari ni i nak share testimoni belvya pss tau!!! banyak sangat pihak-pihak stokis and dealer dapat testimoni yang sangat memberangsangkan.. nampaknya ramai dah yang tertarik dengan belvya pss ni termasuk iolls sendirik.. sekarang i dah pakai balik scrub belvya tu.. dah masuk 4 hari kot i guna belvya ni.. dan selama 4 hari ni, ada lah sehari tu i terskip mandi dengan air biasa (means bukan air suam).. bukan ape, xlarat nak berangkut barang-barang mandi kat bilik ayaq lain.. kat bilik ayaq sendiri takde shower heater pulak..uolls tau tak?? best sangat guna scrub ni tau.. bau aroma scrub ni mmg buat kira rasa nyaman je.. sejuk-sejuk berangin orang cakap.. kalau pakai ni kat muka, mesti rasa cam nak tido.. sebab sejuk.. pastu kan kulit kita pon akan lagi cerah.. kalau tak percaya, korang sendiri kena cuba dan rasainya sendiri.. memang dijamin syok sangat..




sangat kagum dengan pengguna belvya pss ini.. mampu menghilangkan lemak-lemak di badan.. nampak comel ye bile dan kurus.. hehe



dagu runcing dan kulit makin cerah...AWESOME sangat!!!























nah!!!! banyakkan??? i sendiri tak larat nak upload.. actually ada lagi testimoni bergambar yang tak upload..haaaaaa!!! testimoni pendapat customer pon ada.. jom review sekarang!!!
















sampai situ je lah testimoni i dapat share ngan korang.. nanti nak tunggu testimoni sendiri pulak.. tapi kalau nak dapat muka runcing tu memang susah sebab i jenis muka kotak.. dagu pon sejemput je.. huhu.. tapi pipi memang besau nauuu.. nanti kita test tengok pipi i ni boleh kurus ke tak.. hehe.. 

jangan lupa bagi sesiapa yang ingin mencuba belvya pss ataupon nak tanye something related with dis product, uolls boleh lah email i di nurulfarhanaderapa@gmail.com atau msg/whatsapp/viber di 011-11330105 atau pon inbox kat fb je..(serach Nurul Farhana SF)

BYE BYE BYE



21 September 2013

MAKE UP TRIAL

Assalamualaikum

hari ni terlebih rajin nak update entry baru.. maklumlah.. blog berubah wajah walaupun tema kaler lebih kurang yang dulu.. pinky-pinky gitu.. yg penting mesti soft . tak nak crowded.. 



TAAAADAAAAAAAAAAA!!!!!!!





Haaaaa uollss... ni barang make up i tau!!actually ada lagi yang takde dalam pic ni.. i ade beberapa lagi set brush make up and eyeshadow brand Naked 2 Palette.. akhirnya impian untuk memiliki beberapa jenis alat make up ni tercapai di usia 24 tahun.. hahaha.. walaupun ada lagi a few yang x dapat beli, tapi bersyukur aje lah.. ini je yang mampu.. tu pun beli yang paling-paling murah . tapi brand Mac ok!!! Mac ciplak je kot..tu yang murah tu.. harga kesemua alat make up kat atas tu hanya RM 93 sajo.. including postage.. i beli kesemua ni from Purple Borong Kosmetik.. actually i ada buat dropship jugak..so kalau nak, boleh contact i yer..

sebenarnya dari kecik lagi i suka main make up 2 ni.. dulu selalu curi pakai lipstick mama, eyeshadow, celak mata.. hhmmmm.. dan sampai sekarang minat tu still ada dalam diri ni.. kat kolej dulu, suka sangat make up kan roomate.. pantang ada masa, ada je mangsa i kerjakan.. diorang pon suka actually make over kan wajah diorang tu.. aku je xde yang nak make up kan.. pernah suruh kawan make up kan muka ni, tapi lain yang jadi.. terus i jadi bapok.. hahaha.. *rinduuu zaman blaja



gambar yang ni masa kat kolej.. aku dan roomate buat gila malam tu. make up n ber"shawl" bagai even dok dalam bilik je pon.. this is student life!!! aku guna alat make up yang ada je.. eyeshadow pinjam roomate punya.. xtahu lah tema apa make up malam tu.. yang penting dapat enjoy ngan roomate main make up2..hehe

dan sepanjang kat rumah ni (menganggur), tiap kali mood nak main make up datang terus di conteng muka ni.. kalau ada adik aku, mmg dia la yang jadi mangsa nya.. kesian kan?? bukan apa.. nak praktis. niat di hati teringin nak jadi MUA. pastu lagi satu nak bukak butik pengntin or tak kesah la butik ape pon..asalkan butik untuk kaum wanita.. nak jadi fashion designer tak reti menjahit pulak.. nak g kursus rasa malas.. so masa ada kat rumah ni, aku cuba sebaik mungkin untuk praktis make up ni.. rujukan utama tentulah tgk tutoriol make up kat youtube.. suka tengok orang putih make up.. mmg neautral. tak over gitu. pastu google2 la sikit. tengok tips2 yang boleh digunakan.. hope sangat satu hari nanti dapat jadi MUA yang berjaya..




masa ni i baru je beli eyeshadow Naked 2 Palette.. so cuba-cuba.. very soft dis make up.. tak over sangat kan? shading tu pakai eyebrow powder je sebab tak mampu nak beli shading khas utk figure muka..




second time make up.. very excited masa ni sebab baru dapat supra colour kryolan. foundation supra ni mmg best sangat i told u.. habis ditutup cela-cela yang ada kat wajah.. oh..sorry!! kening macam ShinChan.. abaikan yer.. saya budak baru blaja..



ok!!kantoikan diri sendiri.. nampak tak baju tido tu?? hahaha..



haaaa.. yang ni latest punya i  make up.. sangat seronok make up kali ni sebab semua alat ada.. mcam2 kaler eyeshadow boleh guna.. dah ade shading utk bentuk muka.. tapi kan, kening susah sangat nak jadi.. tak tahu nak buat cane lagi.. kalau uolls ada tips, boleh kongsikan yer.. kali ni mmg puas hati.. muka nampak kuwus je.. shading hidung pon dah cantek sikit dari dulu..

ok!!! sekarang ni i tengah ushar bengkel kelas make up.. dah jumpa satu by Mimi Zainal and Amy Touch.. tapi bulan 12 ni baru mereka buat class make up.. kalau korang ada info ttg kelas make up di sekitar kota bharu, nanti roger-roger tau..  banyak lagi yang nak kena blaja ni sbelum jadi pro..  k la uolls.. tu saje entry kali ni.. if ade yang suka ngan make up i or nak amek i jadi MUA korang, jangan segan2 msg i tau.. hehe.. i tak cas mahal pon.. rasa nak bagi free jee.. byeee

*ada sesiapa yang nak bagi muka kat i tak?? penat la asyik make up muka sendiri.. kalau ada yang sudi, msg tau.. 011-11330105..



20 September 2013

MAIXARA BUAT DIRIKU CERAH BERSERI

salam uolls.. hari ni iolls ade cerita best sgt.. but for me laaaa.. hehe.. hari ni, sy dan family dijemput ke kenduri adik kakak ipar dekat wakaf baru. so mcm biasa laa.. pantang ada wedding, of course i lah org yg paling excited sebab dpt ber'jangok' sakan!! huhu.. jangok means melawa la kalau bahasa bangku nya. actually, ma abah dah awal2 pergi ke majlis tu..maklumlah.. rumah besan katanya.. kene la pegi awal. tengok2 apa yg boleh ditolong. tapi sy pergi lambat sikit. lps solat zuhur, baru bertolak ke wakaf baru dgn adik ter'hudoh'.. hahaha..

memandangkan xde baju baru or xcantek2 nak dipakai, so i repeat pakai baju raya ketiga hari tu.. haha..cuma tukar shawl je. nanti xde lah org perasan asyik pakai baju or tudung yg sama je kan?? *erk..ade ke yg perasan kehadiran ko ni bhaaa..perasan je lebih*. actually, sy make up cam biasa je..mcm nak keluar jalan2.. tapi disebabkan nak pergi kenduri, so tepek la sikit foundation by kyrolan supracolour.. sejak2 jumpa foundation ni, mmg terus melekat di hati sanubari lah.. kulit flawless gitu tambah2 bile lama2 pakai, kulit nampak bercahaya walaupun hakikatnya cahaya yg dtg tu adalah minyak.. hahaha.. tapi seyesly suka sgt.. kalau ditambah lagi dengan blusher, mmg meletOOOOp lah..

ok!! sampai je kat kenduri tu, tiba2 mama memandang muka ku.. "bakpo putih gitumo muka tu?". dalam nada jeles pon ade jugak.. haha.. aku pon pndang muka kat cermin.. mana ade putih..foundation pon tepek nipis2 jer.. dengan lantang aku bersuara "ohhhh..ni sebab minum maixara la nih.tu yg nampak cerah tu".hakhak..perasan habis-habisan.. ma pon sebok nak try maixara ni..nk bagi kulit nampak cerah.. kelakar betol mama i ni kennn.. masa raya hari tu, adik yg tegur.. bila tangkap gambar, muka i paling menyerlah..cerah mcm ade flash.. ni bukan perasan ok..ini fakta!!!hahaha.. pdhal sejak azali lagi kaler kulit i ni jenis biasa2 je.. nak kate hitam x jugak..putih pon x..so xtau nak cakap kategori kaler ape..




muka busuk.. just pakai bedak compact je time ni.. otw nak balik ke rumah slps beraya kat umah atok di rantau panjang..


dalam gambar ni x tahu lah lighting matahari yang terlebih atau sebaliknya.. seriusly time xpakai foundation, bedak compact.. just pakai sf day cream je.. ;)


tu je lah nak bgtau sebenarnya.. aku ni baru je berjinak2 dengan suppliment ni.. xslp aku sebelum bulan puasa hari tu..saje nak try makan produk maixara.. mula2 tu try yg tablet punya, maixara c sential. lps tu try pulak consume maixara white essential..satu jar jugak lah aku habiskan.. then, kuar pulak maixara miracle.dirumus khas utk slimming termasuklah whitening.. memandangkan diri ni semakin bulat, so try lah pulak MME ni (nama singkatan maixara miracle essence).. so sekarang ni, aku tengah consume MME dulu.. berat standart je..53 dengan ketinggian 159.. tapi nak turun sikit lagi berat.. hope MME dapat membantu aku dptkan berat yg diidamkan.. kelebihan MME ni mmg banyak.. dapat buang toxid2 dlm badan.. bangun je pagi, terus masuk toilet..buang ape yg sepatutnya dibuang.. hahaha.. MME pon banyak lagi..ade lah dlm separuh lagi.





nak makan MME ni senangnya.. MME ni sejenis serbuk..kacau dlm air suam sebanyak 100ml je.. pastu boleh trus minum.. rasa die mmg enak..masam2 gitu..so mmg xde lah masalah muak or nak termuntah sebab rasanya masam2.. so, i nak rekemenkan lah bagi uolls kat luar sane yg tengah mencari suppliment yg sesuai, cubalah produk dr maixara ni.. insya'allah dengan pengambilan yg konsisten, apa yg diidamkan akan termakbul.. tak perlu risau dengan ketulinannya.. produk maixara diiktiraf oleh kkm dan gmp.even iklan maixara pon dah diiklankan kat tv3 uolls.. so x perlu khuatir yer..

sesiapa yang nak cuba produk maixara ni, boleh lah msg/viber/whatsapp sy di 01111330105 atau pon email di nurulfarhanaderapa@gmail.com ataupun inbox di fb (Nurul Farhana SF).. INSYA'ALLAH sy akan reply secepat yg mungkin.. dptkan yang original dr saya dengan harga yg konfem berpatutan dan x mungkin anda menyesal beli dr saya.. hehe.. jom cepat2 order sekarang utk cantik cerah jelita.. JOM!!!!

*ANDA JUGA BOLEH DAPATKAN FOUNDATION BY KYROLAN SUPRACOLOUR dr saya dengan harga terbaik punyaaaa!!! original lagiiiii...


16 September 2013

SEBELUM DAN SELEPAS MENGGUNAKAN SF BEAUTY

Assalamualaikum..

alhamdulillah hari ni slps solat subuh xkembali ke tempat tidur walaupun cuaca sekarang ni agak sejuk.. tambah2 lagi di pagi hening yang dingin ini.. so baru lah rezeki masuk kan xtido lepas subuh..~~ insya'allah.. uollsSss!!!! semalam kan tetiba rasa nak godek gambar2 dalam external. so nak dijadikan cerita, masa tengah tengok gambar-gambar lama n yang terbaru tu aku perasan yang muka n kulit aku mmg sangat2 berbeza pada setiap tahun.. haha.. mcm buat plastic surgery pulak rasa nya.. 

dinasihatkan pada sesiapa yang ada sakit jantung or tengah pregnant, sila bersedia utk review gambar-gambarku di zaman dahulu kala sebelum menggunakan sf beauty..huhu.. bukan apa..takot terkenan ke.. haha


checkidOOOuut!!!

..................

.........


.....




TAHUN 2011.. Ya Allah..kusam sangat dengan parut jerawat nya..kulit aku mmg jnis sensitif..kalau jerawat tumbuh je, last-last sekali parut jerawat yg kehitaman ditinggalkan..nak hilangkannya mmg ambik masa yang lama.. 




SEE???nampak x jerawat dan parut-parut di pipi, dagu serta dahi ku???kalau x nampak boleh zoom sendiri. tapi pastikan anda sediakan plastik sampah.kot termuntah tengok cela-cela hitam di muka  ni..hehe.. 




yang ni pulak gambar lepas balik kelas xsilap..masa ni jerawat dah x tumbuh sgt.. w/pon jerawat dah x tumbuh n parut dah hilang, tapi still lagi nampak kusam kan?? tak ceria jeee... hhmmm... haaaa!!uoolsss nak tahu kenapa jerawat dah x tumbuh??sebab aku paksa tangan ni xnaik ke muka.. kalau dah tangan2 gatal ni naik ke muka, ada lah yang nak dipicitnya.. actually kulit aku bukanlah jenis yang berjerawat.. tapi disebabkan suka picit2 blackhead whitehead dengan tangan yang confirm kotor, so jerawat akan senang tumbuh.. tumbuh pulak yang sebesar alam. JERAWAT BATU ok!!!!!! damn!!!! sakit sangat2.. bayangkan kalau kat dahi? cane nak sujud masa sembahyang?? selagi xkeluar nanah dlm tu, mmg makan masa lama kot nak sembuh.. so, picit lagi!!! hahaha..bila dah picit, jerawat kering dan yang pasti akan tinggalkan kesan yang HITAMMMMMMM!!!! kulit dah melecet disebabkan picitan ko yang over nau tu naaaa.. yang paling xley bla, masa tengah picit jerawat batu tu siap terpercik nanah kat cermin ko nyah!!! syok sangat tapi sakit boleh tahan lagi..hehe..




PERUBAHAN SETIAP PERINGKAT SELEPAS MENGGUNAKAN SF BEAUTY


aku start guna sf beauty dalam pertengahana bulan MEI 2012.. masa tu tengah cuti semester panjang.. bagaimana boleh terjumpa produk ni disebabkan mak sendiri yang suggestkan aku guna produk ni.. xsilap aku mak pon baru je guna xsmpai 3 minggu kot.. sebelum pakai sf ni, aku  pakai set safi rania gold yang sesuai tuk org2 tua tuu.. huhu.. tapi still sama dengan produk yang sebelum2 ni.. kesan biasa2 je.. tetap kusam yang penting n jerawat always behind me!!! hehe..

ok..mula2 pakai sf, xde rasa pape..tapi masuk minggu kedua rasa gatal2 yang teramat dekat muka ni.. bila dah gatal, tangan konfem lah naik ke muka..garu perlahan2 la konon.. tapi nikmat garu muka yang gatal tu mmg syok sgt!!! disebabkan kegatalan tangan i ni uolss, trus keluar mcm bijik2 air kat muka ni.. org kelantan cakap "cemar peluh".. hehe..



gambar kat atas ni seminggu percubaan sy menggunakan sf beauty.. masa ni lah "cemar peluh" tu keluar.. xsilap aku time ni stop dulu guna sf.. mmg xpakai pape selain krim siang je..




masuk minggu ke 2 dan ke 3, minyak akan keluar berlebihan dari wajah.. tgk gambar ni pon dah tahu muka berminyak kan??




tadaaaaaa!!!!sebulan lebih menggunakan sf beauty... cerah kan??? JERAWAT???? xde dahhh.. MINYAK???kurang daahhh,,PARUT????pudar daahhh.. hahaha.. berlagak noks




dan gambar kat atas ni aku dah pon start jadi dealer.. alhamdulillah..untung sngt jadi dealer kat kolej tau.. bila kawan-kawan tgk kulit kita dah x macam dulu, maka berita mula tersebar di antara kawan kepada kawan2 yang lain.. "sf baguslah..kulit dia yang kusam tu dah cerah sekarang ni.".. "eh2..kita nak cuba lah". so dengan itu bermula lah episod ku memulakan bisnez sf ni..




kulit yang bersih bila disolek dengan make up akan menghasilkan sentuhan yang WOWWW!!! syok sendiri lagiii..hehe.. abaikan ~~




w/pon seharian keluar shopping, kulit still nampak cerah dan shining even tanpa secalit krim or compact powder.. hanya pakai lipgloss sajorkk..


alhamdulillah..smpai sekarang aku masih lagi pengguna sf beauty yang tegar w/pon penah dikecohkan dengan isu merkuri dlm kandungan produk krim mlm n siang sf.. semua tu hanya sabotaj uolls.. sabotaj dari pihak yang dengki dengan keberkesanan sf beauty.. now!!!sf dah pon mendapat nombor kkm baru ok.. so xyah nak risau lagi..yang pasti beli dr stokis or dealer yang sah saje..jgn mudah terpedaya dengan harga murah yang dijual diluar sana.. anda yang nak guna jadi anda lah yang perlu bijak menentukan ori atau tidak sesebuah produk itu ok..


jika berminat, anda boleh hubungi saya memandangkan sy dealer sah sf beauty..hikhokkk


msg/wechat/whatsapp/viber 011-11330105
 search FB (Nurul Farhana SF)
email at nurulfarhanaderapa@gmail.com


5 September 2013

BELVYA (PERFECT SHAPPING SCRUB)

assalamualaikum..

bertemu lagi kita di entry yg lain pada hari ini.. hari ni macam biasa lah..nak perkenalkan satu lagi produk baru!!!! yuhuuuuuuu!!! produk ni mmg saya sendiri pon dah gunakannya.. cuma bila dah habis satu jar, terus stop sebab ketiadaan uwang dong!! masa tu tengah sengkek.. maklumlah.. baru habis belajar.keje pon tengah nak apply. grad pon belum..mmg sedih hidupku ini.. dan sekarang ni saya sendiri dah apply jadi agent belvya bagi kawasan Bachok Kelantan..Bila diri sendiri dah jadi dealer, of course lah iolls pakai balik kan???hahaha..mengambil kesempatan atas modal sndiri.. xpe..xsalahkan.. bila kita sendiri jual, mseti lah kita tahu macam mana kesannya.. nanti boleh lah citer kat cust menjadi ke tak produk ni..


alhamdulillah.. sekarang ni dah nak habis satu jar dah.. pipi dah makin kurus dan slim..auuuwww!!! strechmarks memang nampak dah pudar.. seriously i tell u, mmg pudar ok!!! cuma nak hilangkan terus tu mungkin ambil masa sedikit.. maklumlah, nak hilangkan strechmarks ni bukan senang ok!! di samping tu pakai belvya, uolls kena lah buat senaman, amalkan makanan yang seimbang.. baru lah selulit tu cepat hilang dan lemak-lemak pon cepat larik lintang pukang..


so dengan itu, saya suggestkan pada pembaca yg singgah kat blog yg ada masalah selulit, lemak berlebihan, pipi tembam, cerahkan kulit or so on boleh lah mencuba PSS by Belvya ni sekarang!!! ok!jom saya bagi tau details mengenai produk pss ini..





BELVYA (PSS)



INOVASI TERBARU YANG HEBAT DALAM DUNIA PELANGSINGAN!
INGINKAN BENTUK BADAN YANG CANTIK TANPA LEMAK DAN MEMILIKI WAJAH YANG BUJUR?? BELVYA PSS BOLEH MEMBANTU ANDA DI LUAR SANA UNTUK DAPATKAN BENTUK BADAN YANG DIINGINKAN.. DENGAN HARUMAN YANG SEGAR MAMPU MENGHILANGKAN STRESS.. LUPAKAN RAWATAN YANG MAHAL!! HANYA AMALKAN PERFECT SHAPPING SCRUB SECARA KONSISTEN, ANDA MAMPU MEMILIKI BENTUK BADAN YANG ANDA INGINI. PRODUK HEBAT DENGAN KESAN HEBAT! CUBA DULU DAN LIHAT HASILNYA!!


KELEBIHAN MENGGUNAKAN BELVYA SCRUB (PSS)

~ mampu mengatasi masalah lemak yang tersangkut sana sini dengan mengurangkan size lipd (molekul lemak) dan kuantiti di dalam adipocytes (sel lemak)
~ mengurangkan 1-2 inci dalam masa seawal 1 mingu (terbukti secara klinikal)
~ mengatasi masalah pipi tembam, dagu berlapis, dagu tidak runcing disebabkan lemak di muka yang berlebihan
~ mebantu hidung yang kemek menjadi mancung
~ menghilangkan masalah seluli akibat dari kehamilan, baligh dan berat badan turun naik
~ menghilangkan bau badan
~ anti stress dan meberi kesegaran melalui campuran 5 haruman aromatherapy
~ menegangkan kulit kendur akibat kehilangan berat badan yang cepat
~ mencerahkan kulit
~ menghapuskan sel kulit mati yang menyebabkan tona kulit tidak sekata dan kusam
~ mencegah dan melawan jerawat
~ mengatasi masalah perut buncit
~menggunakan teknologi nano terkini
~ pertama di Asia
~ sesuai untuk lelaki dan perempuan
~ 100% keluaran bumiputera dan Islam
~ halal dan mempunyai kelulusan KKM
~ dikilangkan di kilang berstatus GMP



HARGA BELVYA (PSS) RM 85/ RM90 SS




MEMANG TERBUKTI KEBERKESANANNYA SECARA KLINIKAL!! TAK PERLU RISAU KERANA PSS MEMPUNYAI KELULUSAN KKM DAN SELAMAT DIGUNAKAN!!





TESTIMONI BELVYA PSS


testimoni dari owner Belvya PSS sendiri.. kak shiela yang gorgeous


















LIHATLAH!!! MEMANG HOT KAN TESTIMONI BELVYA NI???

so, if korang berminat dengan scrub hebat ni boleh lah contact saya yer??

sms/whatsapp/viber at 011-11330105 @
email di nurulfarhanaderapa@gmail.com @
inbox di fb ( Nurul Farhana SF)


cepat-cepat pakat cuba PSS by Belvya ni..banyak lagi testimoni yang diterima n feedback yg baik-baik punya dari pengguna PSS.. di entry yang lain, saya akan kongsikan lebih banyak testimoni PSS ni.. and apon jgn ketinggalan mencuba dan menjadi antara salah satu testimoni kami yer!! daaaaa