5 September 2013

BELVYA (PERFECT SHAPPING SCRUB)

assalamualaikum..

bertemu lagi kita di entry yg lain pada hari ini.. hari ni macam biasa lah..nak perkenalkan satu lagi produk baru!!!! yuhuuuuuuu!!! produk ni mmg saya sendiri pon dah gunakannya.. cuma bila dah habis satu jar, terus stop sebab ketiadaan uwang dong!! masa tu tengah sengkek.. maklumlah.. baru habis belajar.keje pon tengah nak apply. grad pon belum..mmg sedih hidupku ini.. dan sekarang ni saya sendiri dah apply jadi agent belvya bagi kawasan Bachok Kelantan..Bila diri sendiri dah jadi dealer, of course lah iolls pakai balik kan???hahaha..mengambil kesempatan atas modal sndiri.. xpe..xsalahkan.. bila kita sendiri jual, mseti lah kita tahu macam mana kesannya.. nanti boleh lah citer kat cust menjadi ke tak produk ni..


alhamdulillah.. sekarang ni dah nak habis satu jar dah.. pipi dah makin kurus dan slim..auuuwww!!! strechmarks memang nampak dah pudar.. seriously i tell u, mmg pudar ok!!! cuma nak hilangkan terus tu mungkin ambil masa sedikit.. maklumlah, nak hilangkan strechmarks ni bukan senang ok!! di samping tu pakai belvya, uolls kena lah buat senaman, amalkan makanan yang seimbang.. baru lah selulit tu cepat hilang dan lemak-lemak pon cepat larik lintang pukang..


so dengan itu, saya suggestkan pada pembaca yg singgah kat blog yg ada masalah selulit, lemak berlebihan, pipi tembam, cerahkan kulit or so on boleh lah mencuba PSS by Belvya ni sekarang!!! ok!jom saya bagi tau details mengenai produk pss ini..





BELVYA (PSS)



INOVASI TERBARU YANG HEBAT DALAM DUNIA PELANGSINGAN!
INGINKAN BENTUK BADAN YANG CANTIK TANPA LEMAK DAN MEMILIKI WAJAH YANG BUJUR?? BELVYA PSS BOLEH MEMBANTU ANDA DI LUAR SANA UNTUK DAPATKAN BENTUK BADAN YANG DIINGINKAN.. DENGAN HARUMAN YANG SEGAR MAMPU MENGHILANGKAN STRESS.. LUPAKAN RAWATAN YANG MAHAL!! HANYA AMALKAN PERFECT SHAPPING SCRUB SECARA KONSISTEN, ANDA MAMPU MEMILIKI BENTUK BADAN YANG ANDA INGINI. PRODUK HEBAT DENGAN KESAN HEBAT! CUBA DULU DAN LIHAT HASILNYA!!


KELEBIHAN MENGGUNAKAN BELVYA SCRUB (PSS)

~ mampu mengatasi masalah lemak yang tersangkut sana sini dengan mengurangkan size lipd (molekul lemak) dan kuantiti di dalam adipocytes (sel lemak)
~ mengurangkan 1-2 inci dalam masa seawal 1 mingu (terbukti secara klinikal)
~ mengatasi masalah pipi tembam, dagu berlapis, dagu tidak runcing disebabkan lemak di muka yang berlebihan
~ mebantu hidung yang kemek menjadi mancung
~ menghilangkan masalah seluli akibat dari kehamilan, baligh dan berat badan turun naik
~ menghilangkan bau badan
~ anti stress dan meberi kesegaran melalui campuran 5 haruman aromatherapy
~ menegangkan kulit kendur akibat kehilangan berat badan yang cepat
~ mencerahkan kulit
~ menghapuskan sel kulit mati yang menyebabkan tona kulit tidak sekata dan kusam
~ mencegah dan melawan jerawat
~ mengatasi masalah perut buncit
~menggunakan teknologi nano terkini
~ pertama di Asia
~ sesuai untuk lelaki dan perempuan
~ 100% keluaran bumiputera dan Islam
~ halal dan mempunyai kelulusan KKM
~ dikilangkan di kilang berstatus GMP



HARGA BELVYA (PSS) RM 85/ RM90 SS




MEMANG TERBUKTI KEBERKESANANNYA SECARA KLINIKAL!! TAK PERLU RISAU KERANA PSS MEMPUNYAI KELULUSAN KKM DAN SELAMAT DIGUNAKAN!!





TESTIMONI BELVYA PSS


testimoni dari owner Belvya PSS sendiri.. kak shiela yang gorgeous


















LIHATLAH!!! MEMANG HOT KAN TESTIMONI BELVYA NI???

so, if korang berminat dengan scrub hebat ni boleh lah contact saya yer??

sms/whatsapp/viber at 011-11330105 @
email di nurulfarhanaderapa@gmail.com @
inbox di fb ( Nurul Farhana SF)


cepat-cepat pakat cuba PSS by Belvya ni..banyak lagi testimoni yang diterima n feedback yg baik-baik punya dari pengguna PSS.. di entry yang lain, saya akan kongsikan lebih banyak testimoni PSS ni.. and apon jgn ketinggalan mencuba dan menjadi antara salah satu testimoni kami yer!! daaaaa


No comments: