20 September 2013

MAIXARA BUAT DIRIKU CERAH BERSERI

salam uolls.. hari ni iolls ade cerita best sgt.. but for me laaaa.. hehe.. hari ni, sy dan family dijemput ke kenduri adik kakak ipar dekat wakaf baru. so mcm biasa laa.. pantang ada wedding, of course i lah org yg paling excited sebab dpt ber'jangok' sakan!! huhu.. jangok means melawa la kalau bahasa bangku nya. actually, ma abah dah awal2 pergi ke majlis tu..maklumlah.. rumah besan katanya.. kene la pegi awal. tengok2 apa yg boleh ditolong. tapi sy pergi lambat sikit. lps solat zuhur, baru bertolak ke wakaf baru dgn adik ter'hudoh'.. hahaha..

memandangkan xde baju baru or xcantek2 nak dipakai, so i repeat pakai baju raya ketiga hari tu.. haha..cuma tukar shawl je. nanti xde lah org perasan asyik pakai baju or tudung yg sama je kan?? *erk..ade ke yg perasan kehadiran ko ni bhaaa..perasan je lebih*. actually, sy make up cam biasa je..mcm nak keluar jalan2.. tapi disebabkan nak pergi kenduri, so tepek la sikit foundation by kyrolan supracolour.. sejak2 jumpa foundation ni, mmg terus melekat di hati sanubari lah.. kulit flawless gitu tambah2 bile lama2 pakai, kulit nampak bercahaya walaupun hakikatnya cahaya yg dtg tu adalah minyak.. hahaha.. tapi seyesly suka sgt.. kalau ditambah lagi dengan blusher, mmg meletOOOOp lah..

ok!! sampai je kat kenduri tu, tiba2 mama memandang muka ku.. "bakpo putih gitumo muka tu?". dalam nada jeles pon ade jugak.. haha.. aku pon pndang muka kat cermin.. mana ade putih..foundation pon tepek nipis2 jer.. dengan lantang aku bersuara "ohhhh..ni sebab minum maixara la nih.tu yg nampak cerah tu".hakhak..perasan habis-habisan.. ma pon sebok nak try maixara ni..nk bagi kulit nampak cerah.. kelakar betol mama i ni kennn.. masa raya hari tu, adik yg tegur.. bila tangkap gambar, muka i paling menyerlah..cerah mcm ade flash.. ni bukan perasan ok..ini fakta!!!hahaha.. pdhal sejak azali lagi kaler kulit i ni jenis biasa2 je.. nak kate hitam x jugak..putih pon x..so xtau nak cakap kategori kaler ape..




muka busuk.. just pakai bedak compact je time ni.. otw nak balik ke rumah slps beraya kat umah atok di rantau panjang..


dalam gambar ni x tahu lah lighting matahari yang terlebih atau sebaliknya.. seriusly time xpakai foundation, bedak compact.. just pakai sf day cream je.. ;)


tu je lah nak bgtau sebenarnya.. aku ni baru je berjinak2 dengan suppliment ni.. xslp aku sebelum bulan puasa hari tu..saje nak try makan produk maixara.. mula2 tu try yg tablet punya, maixara c sential. lps tu try pulak consume maixara white essential..satu jar jugak lah aku habiskan.. then, kuar pulak maixara miracle.dirumus khas utk slimming termasuklah whitening.. memandangkan diri ni semakin bulat, so try lah pulak MME ni (nama singkatan maixara miracle essence).. so sekarang ni, aku tengah consume MME dulu.. berat standart je..53 dengan ketinggian 159.. tapi nak turun sikit lagi berat.. hope MME dapat membantu aku dptkan berat yg diidamkan.. kelebihan MME ni mmg banyak.. dapat buang toxid2 dlm badan.. bangun je pagi, terus masuk toilet..buang ape yg sepatutnya dibuang.. hahaha.. MME pon banyak lagi..ade lah dlm separuh lagi.





nak makan MME ni senangnya.. MME ni sejenis serbuk..kacau dlm air suam sebanyak 100ml je.. pastu boleh trus minum.. rasa die mmg enak..masam2 gitu..so mmg xde lah masalah muak or nak termuntah sebab rasanya masam2.. so, i nak rekemenkan lah bagi uolls kat luar sane yg tengah mencari suppliment yg sesuai, cubalah produk dr maixara ni.. insya'allah dengan pengambilan yg konsisten, apa yg diidamkan akan termakbul.. tak perlu risau dengan ketulinannya.. produk maixara diiktiraf oleh kkm dan gmp.even iklan maixara pon dah diiklankan kat tv3 uolls.. so x perlu khuatir yer..

sesiapa yang nak cuba produk maixara ni, boleh lah msg/viber/whatsapp sy di 01111330105 atau pon email di nurulfarhanaderapa@gmail.com ataupun inbox di fb (Nurul Farhana SF).. INSYA'ALLAH sy akan reply secepat yg mungkin.. dptkan yang original dr saya dengan harga yg konfem berpatutan dan x mungkin anda menyesal beli dr saya.. hehe.. jom cepat2 order sekarang utk cantik cerah jelita.. JOM!!!!

*ANDA JUGA BOLEH DAPATKAN FOUNDATION BY KYROLAN SUPRACOLOUR dr saya dengan harga terbaik punyaaaa!!! original lagiiiii...


No comments: